Elon Musk, Twitter reklamverenlerine seslendi

Elon Musk, Twitter'ın uzaktan çalışma kurallarını yine değiştirdi

Elon Musk, bir kez daha Twitter’ın geleceğine dair vizyonunu reklamcılara satmaya çalışıyor. İşte tüm detaylar.

Elon Musk, reklamcılardan sorular almak ve platformla ilgili planları hakkında daha fazla bilgi paylaşmak için bir saatlik bir “belediye binası oturumuna” katıldı. Bazı büyük markaların platformdan çekilmesi ve aktivistlerin boykot çağrısı yapmasıyla, şirketin reklamcılık sektörü son günlerde önemli bir darbe aldı. Musk, geçen hafta bu eylemlerin Twitter için “gelirde büyük bir düşüşe” neden olduğunu söyledi.

Elon Musk, Twitter reklamverenlerine seslendi

Twitter Spaces’taki konuşmasında Musk, reklamcılara markalarının platformda güvende olacağı konusunda tekrar güvence vermeye çalıştı. Nefret söyleminin yanında görünen reklamların “harika olmadığını” söyledi ve platformdaki nefret söylemini azaltmanın bir yolu olarak yeni başlatılan Twitter Blue’yu tanıttı. Musk, yeni Twitter Blue kapsamında markaların diğer tüm hesaplar gibi mavi tık için ödeme yapması gerekeceğini söyledi. Bir markayı taklit eden herkesin hizmetten kalıcı olarak yasaklanacağını da sözlerine ekledi. Ayrıca Twitter reklamlarını çok daha alakalı hale getirmeyi umduğunu ve reklamları önerilen tweet’lere entegre etmek istediğini söyledi. Amaç, “kısa vadede satışları artırmak ve uzun vadede talebi korumak” olduğunu söyledi.

Twitter’la ilgili gözlemim, içeriğin aslında kötüleştiği değil, iyileştiği yönünde.” Markaların ve reklamverenlerin platformda daha aktif olması gerektiğini ve beğenmedikleri bir şey gördüklerinde elimden geleni yapacağımı” da sözlerine ekledi. Elon Musk ayrıca “Bence katılmadığımız görüşlere karşı hoşgörülü olmalıyız” dedi.

Galaxy S23 bu kez tüm dünyada aynı yonga setiyle çıkacak