Elon Musk, bazı ünlülerin Mavi Tık işaretini ödedi

Elon Musk, Twitter'ı kapatma kararını hızlandırdı!

Elon Musk, Mavi Tık işaretini ücretli yaptığından beri çok şey değişti ve görünüşe göre Musk kendi cebinden de Mavi Tık işareti ödemeye başladı. İşte tüm detaylar.

Twitter, ödeme yapmayanlar için eski mavi tıklardan kurtulmaya başladı. LeBron James ve diğer birkaç ünlü ise Mavi Tık işaretlerini korumaya devam ediyor, üstelik paralarını da Elon Musk kendisi ödüyor. Verge, Twitter’daki bir çalışanın yakın zamanda sızdırdığı raporları yayınladı. LeBron James daha önce mavi tık için ödeme yapmayacağını söylemiş. James’e bu duyurunun üzerine gönderilen e-postada ödemesinin yapıldığı bildirildi.

Elon Musk 2018 yılındaki tweet'iyle federal iş yasasını çiğnedi

James’in doğrulanmak için ödeme yapmadığını doğrulayan medya danışmanı Adam Mendelsohn ile temasa geçildi. Ancak durumun bununla da kalmadığı ortaya çıktı. Bu bilgileri ilk kez yayınladıktan sonra Musk, Stephen King ve William Shatner’a ait hesaplar da dahil olmak üzere “kişisel olarak” birkaç abonelik için ödeme yaptığını söyledi. Musk’ın bu hamlesinin altında yatan sebepler henüz belli değil ancak platform sahibi ciddi anlamda değişiklikler gerçekleştirdi. Bu değişiklikler sebebiyle ciddi anlamda uyarılar ve eleştiriler geldi ancak Musk geri adım atmadı. Özellikle ciddi işten çıkarmaların ardından reklamverenler de platformdan çekilmeye başladı. Bu da platformun para kaybetmesine sebep oldu. Bu olayların neticesinde platform para da kaybetmeye başladı ve Musk CEO olarak çekildiğini doğruladı.

Redmi Note 12 Pro inceleme! Önceki modellerle benzerlikler ve farklar neler?