Elon Musk Çinli kopyası hakkında konuştu

Elon Musk Çinli kopyası hakkında konuştu

Geçtiğimiz günlerde, Tesla’nın kurucusu Elon Musk ikizi olacak kadar kendisine benzeyen bir video hakkında yorum yapmıştı. Söz konusu videonun ortaya çıkmasından sonra sosyal medya fırtınaya tutuldu ve o zamandan beri mizahi bir şekilde bu Çinli adam “Yi Long Musk” olarak anıldı. İşte detaylar.

Teknoloji girişimcisi Elon Musk, ikizini gösteren son görüntülere istinaden bir cevap verdi ve “Belki de kısmen Çinliyimdir” yorumunu yaptı. Musk nihayet 19 Aralık’ta, 2021’de yaklaşık 11 milyar dolar vergi ödeme niyeti hakkında konuşmasından kısa bir süre sonra viral görüntülere tepki gösterdi. Musk, yan yana çekilmiş bir fotoğrafına yanıt olarak “Belki de kısmen Çinliyim!” diye yazdı. Musk, Güney Afrikalı ve Kanadalı bir ailenin çocuğu olarak doğdu ve şu anda her iki ulustan da vatandaşlığa sahip. Musk’a çok benzeyen adamın video görüntülerinin sahte olduğunu savunanlar da mevcut. Klibi görüntüleyen bir kullanıcı, videonun sadece bir uzman hack işi olduğunu kanıtlayan bazı deliller olduğunu söyledi.

Elon Musk Çinli kopyası hakkında konuştu

Eğer söz konusu adam Elon Musk’a gerçekten benziyorsa ve sahte bir video değilse şu ana kadar neden ortaya çıkmamıştı sorusu da akıllara takıldı. Tesla CEO’sunun geçmişten çok daha fazla gündemde olduğu doğru ancak yine de zamanlama bazılarına göre saçma. Gerçekten böyle biri var mı yok mu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Yeni koronavirüs belirtileri belli oldu: Omicron varyantı çok farklı