Efsane film dizi oluyor: Disney Plus’tan dev adım!

Disney+ Oscar adaylarını yayınladı!

Ülkemizde de faaliyete geçeceğini duyuran Disney Plus, bunun için çalışmalarını çok ciddi bir biçimde sürdürüyor.

Efsane film dizi oluyor: Disney Plus’tan dev adım! Ülkemize geleceğini duyurarak heyecan uyandıran Disney Plus, bunun için var gücüyle çalışıyor. Gelen bilgilere göre söz konusu platform ülkemizin önemli isimlerinden birisi olan Yılmaz Erdoğan ile anlaşmaya vardı. Bu anlaşmaya göre Yılmaz Erdoğan çok sevilen Organize İşler ismindeki filmini 3 sezonluk bir dizi haline getirecek. İşte detaylar!

Efsane film dizi oluyor: Disney Plus’tan dev adım!

Hayranları Organize İşler 3 filmini beklerken Disney Plus tarafından atılan bir adım herkesi şok etti. Buna göre platform, Organize İşler filminin 3 sezonluk bir dizi haline getirilmesi konusunda Yılmaz Erdoğan ile anlaşma sağladı. Ayrıca yapılan anlaşmaya göre Yılmaz Erdoğan buna ek olarak iki farklı sinema filmi daha yapacak ve bu filmler sadece Disney Plus ekranlarından yayınlanacak.

Disney Plus akışında reklamlar sunmaya başlayacak

Sürprizler bununla da sınırlı değil. Gelen bilgilere göre Disney Plus, ülkemizin en ünlü yıldızlarıyla sözleşme imzaladı. Bu yıldızlar arasında Şahan Gökbakar, Kenan İmirzalıoğlu, Halit Ergenç ve Cansu Dere başı çekiyor. Netflix, Exxen ve BluTV gibi dijital platformların yer aldığı ülkemizde Disney Plus nasıl bir performans sergileyecek bekleyip göreceğiz. Ancak şirketin reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki farklı paket sunacağı ve reklamlı versiyonun oldukça uygun olacağı gelen bilgiler arasında.

Instagram’ın yasaklanma sebebi ortaya çıktı!