Organize İşler 2 filminde Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi

yılmaz erdoğan

2005 yılında vizyona giren Organize İşler, zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla bir döneme damga vurmayı başarmıştı. Gişede de oldukça başarılı bir çizgi yakalayan filmin devamı ise bir türlü gelmedi. Nedense Yılmaz Erdoğan, Organize İşler 2 için hiç aceleci davranmadı. Nitekim aradan geçen 13 yıllık zamanın ardından nihayet devam filminin geleceği doğrulandı.

Organize İşler 2 başrolünde sürpriz isim

Organize İşler 2 geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Yılmaz Erdoğan filmin geleceğini doğrulamış ve senaryonun bitmek üzere olduğunu vurgulamıştı. Nitekim bu duyurunun ardından filmin kadrosuna dair de pek çok söylentiyle karşılaşmıştı. Bu söylentiler doğrultusunda Cem Yılmaz, Ata Demirer, Tolga Çevik ve Demet Akbağ gibi isimlerin ikinci filmin kadrosunda yer aldığına dair bazı iddialar ortaya atılmıştı.

Geçtiğimiz gün bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Kelebeğin Rüyası isimli filmde Yılmaz Erdoğan ile birlikte kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ’un Organize İşler 2 filminde başrol oynayacağı belirtildi. Üstelik iddialar bu kadarla da sınırlı değil. Tatlıtuğ filmde horoz dövüşleri düzenleyen bir karakteri canlandıracakmış.

Filmin yapımcılığını üstlenen Yılmaz Erdoğan daha önce çekimlerin 2018 ortalarında başlayacağını belirtmişti. Organize İşler 2 için planlanan vizyon tarihi ise 4 Ocak 2019. Elbette bu tarihte filmin ilerleyişine göre çeşitli sapmalar olabilir. Sonuç olarak Organize İşler’in 13 yıl aradan sonra tekrardan izleyiciyle buluşacak olması güzel bir haber.

Twitch TV’de rekor geldi