Organize İşler Sazan Sarmalı için yeni fragman yayınlandı

maxresdefault 34

2005 yılında vizyona giren Organize İşler’in devam filmi olan Organize İşler Sazan Sarmalı için son tanıtım videosu da yayınlandı. İşte detaylar.

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği Organize İşler, 2005 yılında gösterime girmişti. Beklenildiği üzere gişe bazında oldukça başarılı bir çizgi yakalayan yapım, hayli ses getirmişti. Genel kanı Organize İşler 2’nin ilk filmden bir kaç sene sonra yayınlanacağı yönündeydi. Fakat Yılmaz Erdoğan ikinci film için 14 sene bekledi.

Organize İşler Sazan Sarmalı için yeni video

Geçtiğimiz yıl duyurulan Organize İşler Sazan Sarmalı 1 Şubat’ta vizyona girecek. İlk filmde olduğu gibi yine Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği film, Asım Noyan’ın hikayesine odaklanacak. İlk filmden hayli sonra geçecek olan Organize İşler Sazan Sarmalı’nda, Asım Noyan’ın serpilip büyüyen kızını Bengu Sorel canlandıracak. Zaten filmin temel hikayesi de Asım Noyan’ın kızı ve ailesi üzerinden yürüyecek. İkinci filmde mafya rolünü ise Kıvanç Tatlıtuğ üstlenecek.

Filmin kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler de yer alıyor.

Dilerseniz film için yayınlanan son tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Şubat’ın hemen başında gösterime girecek olan filmin, yarıyıl tatilinin de etkisiyle hızlı bir başlangıç yapması bekleniyor. Organize İşler Sazan Sarmalı, 2019’un en iddialı yapımlarından biri. Tabi yılın en çok izlenen filmi olabilir mi, işte onu zaman gösterecek.

En çok beğenilen 10 Instagram gönderisi (2019)