Samsung Galaxy A53 ve A73’ün tanıtım tarihi belli oldu

Galaxy A53

Samsung’un en önemli serilerinden olan Galaxy A serisinin yeni üyelerinden ikisinin ne zaman tanıtılacağı sonunda belli oldu.

Samsung Galaxy A53 ve A73’ün tanıtım tarihi belli oldu. Samsung denildiği zaman akla amiral gemilerden oluşan muhteşem seriler gelebilir. Bununla birlikte şirketin en çok satış yaptığı serilerin başında orta segment kategorisinde bulunan Galaxy A serisinin olduğunu biliyor muydunuz? İşte şirket açısından bu yönüyle kritik öneme sahip olan Galaxy A serisine, bu yıl 4 yeni modelin katılması bekleniyor.

Güney Koreli teknoloji devine yakın kaynaklara göre Galaxy A23, Galaxy A33, Galaxy A53 ve Galaxy A73 isimli bu 4 yeni modelden kuşkusuz en önemli ikisi Galaxy A53 ve Galaxy A73 olacak. Orta segmentin en güçlü cihazları olması beklenen bu iki yeni modele ait bugüne kadar neredeyse bütün özellikler sızdırılmıştı. Bununla birlikte zaten artık bu cihazların tanıtımına da sayılı günler kaldı.

Galaxy A53

 

Samsung Galaxy A53 ve A73’ün tanıtım tarihi belli oldu

Sızıntı dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Evan Blass (@evleaks) Samsung’un Galaxy A serisini 17 Mart 2022 tarihinde düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağını ileri sürdü. Samsung’un bu etkinlikte her iki model için de bugüne kadar pek bahsedilmeyen özellikler tanıtacağı da iddialar arasında. Bu özelliklerin başında ise, suya ve toza karşı ekstra dayanıklılık ve hızlı şarj desteğinin internette yer alan sızıntıların çok ötesinde olması gibi şeyler geliyor. Bakalım Samsung için orta segmentin kralı olarak konumlanan Galaxy A53 ve Galaxy A73 nasıl bir satış performansı gösterecek.

OnePlus 9 yeni güncellemelerini alıyor