Organize İşler 2 tanıtım videosu yayınlandı

organize işler 2 1

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği Organize İşler 2 için merakla beklenen ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte merakla beklenen film için yayınlanan ilk tanıtım videosu.

2005 tarihinde vizyona giren Organize İşler bir döneme damga vurmayı başarmıştı. Gişede de oldukça başarılı bir grafik ortaya koyan Organize İşler, yaklaşık olarak 13 yıl sonra tekrardan seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Organize İşler 2 için ilk fragman geldi!

Yılmaz Erdoğan’ın tekrardan Asım Noyan karakterine hayat vereceği filmin çekimleri artık tamamlanmak üzere. 3 Ocak’ta vizyona girecek Organize İşler 2 filminde hangi isimlerin rol aldığı hala netlik kazanmış değil.

Filmin hem senaryosunu yazan, hem de yönetmenlik koltuğunda oturan Yılmaz Erdoğan Organize İşler 2’de yer alan tüm isimleri açıklamamıştı. Nitekim yayınlanan tanıtım videosuyla filmde rol alacak olan isimler de kesinleşmiş oldu. Organize İşler 2 için yayınlanan ilk tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Fragmanda da görüldüğü üzere Ezgi Mola ve Kıvanç Tatlıtuğ isimleri hayli ön plana çıkarılmış durumda. İlk filmde başrolde yer alan Tolga Çevik ise fragmanda hiç görünmüyor. Dolayısıyla filmde olması da sürpriz olacaktır. Ayrıca yayınlanan tanıtım videosunda Cem Yılmaz da görünmüyor. Bilindiği üzere Cem Yılmaz bir süredir KaraKomik Filmler için çalışıyor. Dolayısıyla Organize İşler’in devam filminde oynamaması sürpriz olmayacaktır. Film için yakında daha kapsamlı bir tanıtım videosu gelebileceğini de belirtelim.

Türkiye’de en çok izlenen filmler belli oldu