Organize İşler 2 kadrosuna yeni bir isim daha katıldı

organize işler

Bir döneme damgasını vurmuş filmlerden biri olan Organize İşler, devam filmiyle geri dönüyor. Önümüzdeki ay çekimleri başlayacak olan Organize İşler 2 filmine, yeni bir yıldız daha dahil oldu.

Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Tolga Çevik, Demet Akbağ, Özgü Namal ve Altan Erkekli gibi isimleri kadrosunda bulunduran Organize İşler, bir döneme damgasını vurmayı başarmıştı. 2005 yılının sonlarına doğru vizyona giren film, hayli başarılı bir gişe performansına da imzasını atmıştı.

Ezgi Mola, Organize İşler 2 kadrosuna dahil oldu

Genel beklenti Organize İşler 2 filminin çok daha önce gelmesi yönündeydi. Fakat Yılmaz Erdoğan devam filmi için aceleci davranmadı. Nitekim aradan geçen 8 yılın ardından Organize İşler 2 için ciddi adımlar atılmaya başlandı.

Bilindiği üzere filmin çekimleri önümüzdeki ay başlayacak. En azından basınla paylaşılan takvim bu şekilde. Hatta filmin vizyon tarihi de 4 Ocak olarak belirlenmiş durumda. Yani filmin çekimleri ve sahnelerin montajı için film ekibinin önünde 6 aylık bir süre mevcut.

Yılmaz Erdoğan kısa süre önce yaptığı açıklamada Kıvanç Tatlıtuğ, Ata Demirer ve Demet Evgar gibi isimilerin film kadrosuna dahil olduğunu açıklamıştı. Ortaya çıkan son söylentilere göre, Ezgi Mola da Organize İşler 2 kadrosuna dahil edildi. Üstelik Ezgi Mola’nın Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Asım Noyan karakterinin sevgilisini canlandıracağı belirtiliyor. Bakalım filmin kadrosuna daha hangi yıldız isimler dahil edilecek? Bekleyip göreceğiz.

Milla Jovovich, Monster Hunter kadrosuna dahil edildi