Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix’te!

organize işler sazan sarmalı

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği Organize İşler Sazan Sarmalı vizyona girmesinin üzerinden henüz iki hafta geçmişken Netflix’e geldi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Yaklaşık olarak 2 hafta önce vizyona giren Organize İşler Sazan Sarmalı, sürpriz bir şekilde Netflix’e geldi. Filmi Netflix sayfasında gören kullanıcılar gözlerine inanamadı. Çünkü şimdiye kadar böyle bir olaya denk gelmemiştik.

Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix’te! Ücretsiz izleyin!

Görünen o ki Mars Grup ile yapımcılar arasındaki sürtüşmeden karlı çıkan taraf izleyiciler oldu. Henüz Yılmaz Erdoğan ile Netflix Türkiye arasında nasıl bir anlaşmanın imzalandığı bilinmiyor. Fakat hali hazırda vizyonda olan popüler bir filmin Netflix’te yayınlanmış olması gerçekten muazzam bir olay diyebiliriz.

Organize İşler Sazan Sarmalı şimdiden 2.5 milyon seyirciyi aşmış durumda. Muhtemelen filmin Netflix’te gösterime girmesi gişe rakamlarını olumsuz yönde etkileyecektir. Fakat Yılmaz Erdoğan ve ekibi bu riski göze almış gibi görünüyorlar.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Netflix Türkiye aboneliği aylık ücreti 16TL’den başlıyor. Üstelik ilk ay da ücretsiz. Yani daha önce Netflix’e abone olmadıysanız şu anda hemen abone olarak Organize İşler Sazan Sarmalı’nı ücretsiz olarak izleme fırsatını ele geçirebilirsiniz.

Yılmaz Erdoğan’ın bu hamlesinden sonra Cem Yılmaz’dan da benzer bir hamle gelmesi bekleniyor. Ünlü sanatçının yeni filmi KaraKomik Filmler’i sinema yerine Netflix ya da benzeri bir platformda izleyicilere sunması pek de sürpriz olmayacaktır.

Breaking Bad filmi ilk olarak Netflix’te yayınlanacak