Marvel’ın Echo dizisinden yeni fragman

Marvel dizisi Echo

9 Ocak’ta yayınlanacak Echo dizisinden yeni bir fragman daha yayınlandı. Dizide Daredevil ve Kingpin gibi Marvel’ın sevilen karakterleri de yer alacak.

Bir dönem yaptığı her iş bir başarı hikayesine dönüşen Marvel, son dönemde büyüsünü kaybetmiş durumda. Gerek sinema tarafında gerekse TV tarafında son dönemde çıkan Marvel işlerinin büyük bölümü hayal kırıklığına dönüştü. Hatta Guardians of the Galaxy Vol. 3 dışında son dönemde çıkan tüm işlerin hayal kırıklığı yarattığını söyleyebiliriz. Bu yüzden Marvel şu sıralar gelecek planlarını revize etmek için harekete geçmiş durumda. Ancak stüdyonun yeni bir yol haritası çizmeden önce hazırladığı işlerden bir kısmı da hala yayınlanmaya bekliyor. İşte bu işlerden biri olan Echo dizi, önümüzdeki günlerde Disney+’ta izleyici ile buluşacak.

9 Ocak’ta yayınlanacak olan Echo dizisi için tanıtım çalışmalarını sürdüren Disney+, yayınlanmasına günler kala diziden yeni bir fragman daha paylaştı. Son dönemde yayınlanan diğer fragmanlar gibi bu yeni fragman da dizinin diğer Marvel dizilerinden karanlık bir tona sahip olacağını ön plana çıkarıyor. Öte yandan fragmanda Echo ile Daredevil’ın karşı karşıya geldiği sahne dikkat çekiyor.

Echo dizisi

Echo, adından da anlaşılacağı üzere, ilk olarak Hawkeye dizisinde karşımıza çıkan Echo karakterini merkezine alacak. Dizide Daredevil’ın yanı sıra Kingpin karakteri de yer alacak. Bunların yanı sıra başka tanıdık karakterlerin de dizide boy gösterebileceği konuşuluyor ama henüz kesinleşmiş bir cameo bulunmuyor.

Hem Amerikan yerlisi hem de duyma engelli olması sebebiyle Marvel Sinematik Evreni’nin daha kapsayıcı olması için oldukça önemli bir proje olan Echo dizisi, karakterin hikayesini Hawkeye’ın sonunda bıraktığımız yerden devam ettirecek. Son olarak, babasının ölümünden sorumlu olan Kingpin ile yüzleşirken bıraktığımız karakteri bu yeni dizide de gerçek hayatta da duyma engelli olan Alaqua Cox canlandırıyor.

Beş bölümlük bir mini dizi olan Echo’nun tüm bölümleri 9 Ocak’ta Disney+’ta izleyici ile buluşacak. Diziden yayınlanan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Steam 2023’te Oyun Rekoru Kırdı