EA Access’e yeni oyunlar ekleniyor!

EA Access

Electronic Arts, Xbox One için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şimdi de Xbox One’da kullanılan EA Access’e yepyeni oyunların ekleneceği duyuruldu. İşte EA Access’e gelecek olan oyunlar!

Electronic Arts ve Microsoft arasındaki Xbox One ile başlayan yakınlaşma sonucu ortaya  EA Access sistemi doğmuştu. Access sayesinde aylık ücretli üyelik ile sistem üye olanlar, Electronic Arts‘ın geniş oyun kütüphanesinden faydalanabiliyordu.

EA Access için yeni oyunlar!

EA, Xbox One sahiplerini sevindirecek bir güzel haber ile daha karşımıza çıktı. Aylık 12 TL ve yıllık ise 65 TL olan Electronic Arts Access üyeliğine yeni oyunlar ekelenecek. Bu oyunlar arasında; FIFA 18, Dante’s Inferno, Fe, Burnout Paradise Remastered ve The Sims 4 yer alacak.

PlayStation 5 çıkış tarihi sızdırıldı!

EA Access

Ayrıca Electronic Arts Access üyelerine spor oyunlarının 2019 sürümlerini, 10 saat boyunda deneme imkanı sunulacak. Madden NFL 19, NBA Live 19, NHL 19 ve FIFA 19 oyunlarının denemeye sunulacak olan tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

  • Madden NFL 19 – 2/8/18
  • NBA Live 19 – 31/8/18
  • NHL 19 – 6/9/18
  • FIFA 19 – 20/9/18

Microsoft’un dar gelirli oyuncuların çok oyun oynayabilmesi için geliştirmiş olduğu Xbox Game Pass sistemi ile yarışan Electronic Arts Access, uygun fiyata oyun oynama imkanı sunuyor. Umarız ilerleyen yıllarda Sony cephesinden de böyle aylık üyelik ile çalışan ücretsiz oyunların dağıtıldığı bir servis görürüz.