FIFA 17, EA Access ve Origin’e geliyor

fifa17

EA’nin son futbol oyunu FIFA 17, EA Access ve Origin’e geliyor. Ayrıca FIFA 18 için de haberler var.

FIFA 17, bu ay EA’nin hizmetlerine geliyor. Xbox tarafında EA Access, PC tarafında Origin’e gelecek olan FIFA 17, 21 Nisan‘dan itibaren indirilebilecek. Hizmetlere abone olanlar, FIFA’nın son oyununu ücretsiz olarak indirebilecek. İki platformun da aylık abonelik ücreti 5 Dolar, yıllık ücreti ise 30 dolar olarak belirlenmiş durumda. Xbox One hizmeti EA Access, Türk kullanıcılar için de aylık 12 TL karşılığında kullanılabiliyor. İşte FIFA 17, EA Access ve Origin’e geliyor haberi detayları.

EA Access, bugün bir haberimize daha konu oldu. EA, EA Access’e ilk kayıt olanlara teşekkürlerini göstermek için 2 TB Harici disk hediyesi gönderdi. Devamını okumak için tıklayın.

27 Eylül 2016′da çıkan FIFA 17, radikal bir karar ile Ignite Engine‘i bırakıp Battlefield gibi yapımlardan bildiğimiz Frostbite oyun motoruna geçmişti. Oyun, bir hikaye modunu da beraberinde getirmişti. Journey adlı hikaye modunda, oyuncular Alex Hunter adlı futbolcunun kariyerini yönetiyordu.

Bu arada EA, FIFA 18‘in PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One ve Xbox 360‘a geleceğini doğrulamıştı. Firma ayrıca Journey modunun ikinci sezon ile devam edeceğini belirtmişti. Firmanın değindiği bir diğer konu ise FIFA 18’in Nintendo Switch‘e geleceğiydi.

PC üzerinden Xbox One’a uygulama yüklenebilecek