PlayStation 4 için EA Access ne zaman çıkacak?

PlayStation 4 için EA Access

PlayStation 4 için EA Access servisinin ne zaman kullanıma sunulacağı belli oldu. Peki, PlayStation 4 için EA Access paketinde hangi oyunlar olacak?

Xbox One ile başlayan EA Access servisi daha sonra yayın hayatına PC platformunda devam etmişti. Electronic Arts’ın abonelik sistemine dayalı servisi olan EA Access, özellikle Xbox One kullanıcılarının konsollarını şenlendirmişti. Geriye uyumluluk sayesinde Xbox 360 oyunlarını da barındıran bu servisin, geçtiğimiz aylarda PlayStation 4’e de geleceği müjdelendi.

EA Access’in PlayStation 4’te geriye uyumluluk olmadığı için sadece bu neslin oyunlarını barındırması bekleniyor. Bu oyunlar arasında ise Titanfall 2, Star Wars: Battlefront II ve Battlefield V gibi dev AAA yapımlar yer alacak. 24 Temmuz 2019 tarihinde kullanıma sunulacak olan servis, aylık 4.99 dolar yıllık ise 29.99 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Super Mario Maker 2 çıktı!

Bu servis mevcutta Xbox One’da aylık 12 TL ve yıllık 65 TL’den satılıyor. PlayStation Türkiye ekibi muhtemelen bu fiyatlardan EA Access’i satışa sunmayacaktır. EA Access’in PlayStation 4’te yıllık 180 TL civarında satışa sunulacağını düşünüyoruz.

PlayStation 4 için EA Access