Düğünde damada twerk yapan gelinin videosu viral oldu

twerk

Sosyal medyada gündem olan videolar kervanına bir yenisi daha eklendi. İşte detaylar!

Düğünde damada twerk yapan gelinin videosu viral oldu. Sosyal medya geliştikçe ve yaygınlaştıkça daha da ilginç bir hal almaya başladı. Gittikçe büyüyen mecrada adını duyurmak isteyen kişiler ilginç şeyler yapıyor. Belki de sizin asla yapmam diyeceğiniz şeyleri sosyal medya kullanıcıları neredeyse her gün deniyor. Bunun sebebi ise demin de ifade etmeye çalıştığımız gibi gündem olma telaşı. Ancak bazı videolar da var ki doğaçlama şekilde kendiliğinden yayılıyor ve sosyal medyada patlıyor. İşte bu tarz videolara viral demiş oluyoruz.

twerk

Düğünde damada twerk yapan gelinin videosu viral oldu

İşte Claudia ve Lucas çiftinin düğünde çektikleri bir video da bu şekilde viral oldu. Düğün aslında alışılageldik şekilde devam ediyor ve artık misafirler düğünden ayrılmaya hazırlanıyordu. Fakat çift daha son kozumuzu oynamadık der gibi ilginç bir yola başvurdular. İlk olarak damat gelin için dans etmeye başladı ancak asıl gösteri gelinin damat için dans ettiği dakikalarda başladı. Claudia damadı bir sandalyeye oturttu ve ardından misafirler gördüklerine inanamadı.

Gelin eşini sandalyeye oturttuktan sonra onun için dans etmeye başladı ve kısa süre sonra eşine twerk yapmaya başladı. Seksi dansına yaklaşık bir dakika kadar devam eden Claudia’nın bu hareketleri o dakikalarda videoya alındı ve video sosyal medyada viral oldu.

Renault Clio fiyatlarında Şubat sürprizi!