Alfa Erkek Kampı Sosyal Medyada Alay Konusu oldu

alfa erkek kampı

Alfa erkek kampı olarak nitelendirilen bir eğitim programının videosu sosyal medyada ses getirdi. Birçok kullanıcı tarafından dalga geçilen kampa katılma ücreti ise dudak uçuklatıyor.

Kampın asıl adı The Modern Day Knight (MDK) projesi. Yetkililer amaç, finansal özgürlük ve aileleriyle sevgi dolu ilişki kurmak isteyen erkeklere yardımcı olduklarını iddia ediyorlar. Bununla birlikte katılımcılara 75 saatlik kişisel gelişim deneyimi sağladıklarını da ileri sürüyorlar. Kampa katılmak içinse neredeyse 18 bin dolar ödemek gerekli. MDK’nın web sitesinde üç günlük deneyimin girişimciler, yöneticiler, liderler için olduğu ve katılımcıların en zorlu zihinsel ve fiziksel mücadelelere gireceği vurgulanıyor.

alfa erkek kampı

Twitter’da yayınlanan bir video, sosyal medya kullanıcılarının alfa erkek kampıyla alay etmesine neden oldu. Videoda eğitmen, bir sınıf dolusu erkeği küçümseyip, sert ve biraz aşağılayıcı konuşma yapıyor, ayrıca sınıfın yarısından fazlasının eğitimi tamamlayamayacağını söylüyor. Söz konusu video kısa sürede viral oldu. Kullanıcılar videoyu gülünç olarak tanımladı ve kampın fiyatı konusunda şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yapılan bazı yorumlar şu şekilde:

-Bir başkasının size bağırması için binlerce dolar para vermek!
-Lütfen biri bana bunun gerçek olmadığını söylesin.
-Ne kadar büyük para israfı. Aynı muameleyi yaşamak için orduya gidin.
-18 bin dolarla tatile çıkardım. Farklı ülkelere giderdim.
-Bu parayı bana verin, sizi alfaların alfası yaparım.
-İnsanlar neye para harcayacağını bilmiyor.
-Sanırım bunlar zengin çocuğu ya da bir yerde hazine bulmuş olmalılar. Binlerce dolar boşuna harcanamaz.

Alfa erkek kampı videosu sadece Twitter’la sınırlı kalmadı. Reddit ve farklı platformlarda da paylaşıldı.

Joker 2 cephesinden haber geldi!