Sony, PlayStation VR2 kulaklığını tanıttı

Sony, PlayStation VR2 kulaklığını tanıttı

Sony bugün, PlayStation VR2 kulaklığının tam ve bitmiş tasarımını ve ayrıca VR2 Sense denetleyicisinin güncellenmiş görüntülerini sergiledi. İşte detaylar.

Sony PlayStation Kıdemli Başkan Yardımcısı Hidekai Nishino, PlayStation blogunda hem kulaklığın hem de kumandanın uyumlu tasarımını sergiledi. Kulaklığın sanal dünyanın görünümünü temsil edecek şekilde tasarlandığını açıkladı. Görünüm ve hissin, PlayStation 5’in genel havasıyla daha uyumlu, ancak daha yumuşak ve vücut dostu bir şekilde hissedilecek şekilde tasarlandığını da sözlerine ekledi.

Sony, PlayStation VR2 kulaklığını tanıttı

PlayStation Kıdemli Başkan Yardımcısı Hidekai Nishino, ergonomiye büyük önem verildiğini ve test uzmanlarından gelen ilk geri bildirimin olumlu olduğunu yazıyor. Buna ek olarak, kullanıcıların iyi bir göz rahatlığı sağlamasına yardımcı olacak yeni bir lens ayar kadranı eklediklerini belirtti. Hava akışını iyileştirmek için yeni havalandırma da var. Sözlerini yeni ünitenin, orijinal PSVR’ye göre işleri biraz daha kolaylaştırması gereken bir “tek kablo kurulumuna” sahip olduğunu söyleyerek bitirdi.

Ne yazık ki, kulaklıkların fiyatlandırma veya başka bir şey üzerinde zincirleme bir etkisi olup olmayacağına dair bir haber yok. Ancak şimdilik, ortaya koyulan ürün profili oldukça umut verici görünüyor desek yanlış olmaz. Sony geçtiğimiz günlerde ps5 için benzersiz bir kampanya da başlattı. Şirket bazı ülkelerde ücretsiz ps5 dağıtacak. Bunun için çeşitli yerlere kod bırakan Sony, kodu bulanları ödüllendirecek.

Game of Thrones yazarı Marvel ile yeni bir çizgi roman çıkaracak