Dragon Age: The Veilguard’ın Eleştirmen Puanları Belli Oldu

Dragon Age: The Veilguard

Bu hafta oyunseverlerle buluşacak olan yeni Dragon Age oyunu Dragon Age: The Veilguard’ın eleştirmen puanları belli oldu.

Tüm zamanların en sevilen RPG serilerinden biri olan Dragon Age serisinin hayranları, tam 10 yıldır yeni bir Dragon Age oyunu için bekliyor. 2014 yılında çıkan Dragon Age: Inquisition’dan sonra bu seriye uzunca bir ara veren BioWare, 10 yıldır süren bu bekleyişi nihayet bu hafta sonlandıracak. Heyecanla beklenen Dragon Age: The Veilguard, 31 Ekim’de oyunseverlerle buluşacak.

Oyunun resmi lansmanına daha üç gün olsa da önde gelen oyun eleştirmenleri şimdiden bu oyunu deneme şansı yakaladılar. Bu eleştirmenlerin yorumlarını paylaşamaya başlamasıyla birlikte, Dragon Age: The Veilguard’ın karnesi de şekillenmeye başladı. Görünen o ki BioWare, Dragon Age hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak. Çünkü The Veilguard’ın eleştirmen puanları gayet iyi.

Dragon Age The Veilguard 3 1

MetaCritic’te oyunun eleştirmen puanı PC versiyonu için 100 üzerinden 80, PlayStation 5 versiyonu içinse 83. Oyunlar için bir diğer puanlama platformu olan Opencritic’teki puanı ise 84. Genel olarak 83 puan civarında konumlanan Dragon Age: The Veilguard, böylece Origins ve Inquisition gibi sevilen Dragon Age oyunlarına oldukça yakın bir puan almış oldu.

Eleştirmenlerden geçer not alan The Veilguard’ın oyuncu nezdinde nasıl karşılık bulacağını bekleyip göreceğiz. Ancak şu ana kadar gelen yorumlar oldukça umut verici. Görünüşe bakılırsa Baldur’s Gate 3’ten sonra kaliteli bir RPG oynamak isteyenler, bu hafta isteklerine kavuşacaklar.

Oppo Find X8 ve X8 Pro Resmen Tanıtıldı