Dragon Age Dreadwolf resmen duyuruldu

Dragon Age

BioWare, bir süredir hazırlık aşamasında olan yeni Dragon Age oyununun Dragon Age Dreadwolf adını taşıyacağını duyurdu.

Oyun dünyasının en popüler RPG serilerinden Dragon Age’in arkasındaki stüdyo olan BioWare’ın yeni bir Dragon Age oyunu üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyordu. Heyecanla beklenen oyun hakkında şu ana kadar pek bir detay paylaşmayan BioWare, blogunda yayınladığı yeni bir iletide, oyunun ismini duyurdu. Yeni Dragon Age oyunu Dragon Age Dreadwolf adını taşıyacak.

BioWare aynı zamanda oyunun logosunu da paylaştı. Yayınlanan bu logoda herhangi bir tarih belirtilmemesi, oyunun 2022’de çıkmayacağını doğrulamış oldu. Bir süredir hazırlık aşamasında olan oyunun ne zaman oyun severlerle buluşacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak BioWare ve oyunun yayıncısı olan Electronic Arts, bu yıl içinde Dreadwolf ile ilgili yeni detaylar paylaşacaklarını açıkladı. Yayın tarihinin de bu yıl içinde netlik kazanması bekleniyor.

Dragon Age Dreadwolf

BioWare, Dragon Age Dreadwolf’un isminde neden Dreadwolf ifadesinin kullanıldığına da açıklık getirdi. Stüdyo tarafından yapılan açıklamaya göre Dreadwolf ismi, seride en güçlü elflerden biri olarak tanıdığımız Dread Wolf Solas’a referansta bulunuyor. Dragon Age hayranları zaten bu isme aşina. Ancak stüdyoya göre seriyle Dreadwolf oyununda tanışacak olan yeni oyuncular da bu dünyaya hemen alışmakta hiç sorun yaşamayacak.

BioWare, 2018 yılında oyunu ilk duyurduğunda da #TheDreadWolfRises hastaghini kullanarak oyunun Dread Wolf Solas karakteriyle bağlantılı olacağının sinyallerini vermişti.

PlayStation VR2’ye Resident Evil Village ve Horizon gibi oyunlar geliyor