Disney+ çok popüler bir programı bünyesine katıyor

Disney+ çok popüler bir programı bünyesine katıyor

Uzun süredir devam eden Dancing With the Stars yapımı, Disney+ bünyesine katılmak için ABC platformundan ayrılıyor. İşte tüm detaylar.

Disney+, popüler rekabetçi dans şovunun en az iki sezonunun akış platformunda yer alacağını duyurdu. İlk sezon, bu yıl sonbaharda Disney’in ABD’de daha ucuz, reklam destekli bir katman başlatmasıyla aynı zamanda başlayacak. Popüler yapım ayrıca, bir akış platformuna geçen ilk canlı yayın şovu olacak. ABC için, bünyesinde 16 yıldır yayınlanan bir gösteri olan Dancing’in ayrılması, futbol için daha fazla yer açılacağı anlamına geliyor. “ABC’deki programın 30’dan fazla sezonundan sonra artık Disney+’ın platformu için var olması söz konusu olacak. Bununla birlikte platforma iki yan show daha eklenecek. Netflix üzerinden de bazı Marvel showlarını kendi bünyesine toplayan Disney+’ın hedefi en büyük yayın akışı olma yolunda emin adımlarla ilerlemek.

Disney+ çok popüler bir programı bünyesine katıyor

Disney+ çok popüler bir programı bünyesine katıyor

Disney+ kısa süre önce yetişkinlere hizmet vermeye başladı. Artık aile platformu olmaktan çıkan platform daha yetişkinlere yönelik içeriklerle karşımıza çıkacak. Platform, Moon Knight ve Daredevil gibi orijinal Marvel serileri de dahil olmak üzere yetişkinler için programlamaya büyük yatırım yaptı. Dans showları ise, düzenli olarak 18-49 yaş arası yetişkinler arasında en çok izlenen televizyon programları arasında yer alıyor ve şimdiden ciddi bir hayran kitlesine sahip. Dans showlarının Marvel’den daha çeşitli bir izleyici kitlesi çekmesi de muhtemel, gösteri özellikle kadınlar ve yaşlılar tarafından geniş çapta izleniyor. DisneyMedya ve Eğlence Dağıtımı Başkanı Kareem Daniel, “Gösterinin geniş çekiciliği ve Disneytemalı yarışma gecelerinin popülaritesi, Disney’in platformunu Yıldızlarla Dans için mükemmel bir yuva haline getiriyor” açıklamalarını kullandı.

iQOO Z6 Pro 5G için yonga seti belli oldu