iQOO Z6 Pro 5G için yonga seti belli oldu

iQOO Z6 Pro 5G 1

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi iQOO Z6 modelini geçtiğimiz ay tanıttı. Bu tanıtımı yakında iQOO Z6 Pro adlı bir Pro varyantı takip edecek.

iQOO Z6 Pro 5G için yonga seti belli oldu. iQOO’nun Hindistan şubesi, Twitter’da iQOO Z6 Pro ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Akıllı telefon üreticisi iQOO Raid Nights’ın büyük finali sırasında henüz telefonun teknik özelliklerini açıklamadı. Ancak şirket, Z6 Pro 5G’nin Hindistan’ın 25K’daki en hızlı akıllı telefonu olacağını söyledi. Modelin segment ve AnTuTu testlerinde 550.000’in üzerinde puan alacağı ifade edildi.

iQOO Z6 Pro 5G

2019 yılında kurulan ve Vivo’nun alt markası olan telefon üreticisi iQOO şimdilerde Vivo markasından ayrılmış durumda. İQOO Z6 Pro 5G’nin işlemcisini henüz açıklamadı ancak güvenilir bir kaynağa göre, Snapdragon 778G SoC ile gelmesi bekleniyor. Oyun ve performans telefonu olan modelin geçen yıl yapılan AnTuTu testi sonuçlarına göre 572,549 puan alan iQOO Z5’e güç veren aynı çip.

iQOO Z6 Pro 5G

iQOO Z6 Pro 5G için yonga seti belli oldu

iQOO Z6 Pro 5G’nin “performans ve oyun açısından ağır olacağı” ve “sürükleyici oyun deneyimi sunacağı” söyleniyor. Ayrıca, iQOO Z6 Pro 5G’nin Hindistan’da Nisan ayı içinde piyasaya sürüleceği ifade ediliyor ancak henüz net bir tarih bilgisi paylaşılmış değil.

iQOO Z6 Pro 5G

Orta segment telefon üreticisi iQOO lansman tarihi öncesi promosyon kampanyasını başlatmasının ardından önümüzdeki günlerde iQOO Z6 Pro akkında daha fazla detaya ulaşılması bekleniyor.

İşte yeni Oppo kablosuz kulaklık modeli!