Disney Daredevil serisi 4 Mart 2025’te geliyor!

Disney Daredevil sevenler için iyi bir haberimiz var. Zira tarih verildi. İşte tüm detaylar.

Disney Daredevil sevenler için iyi bir haberimiz var. Zira tarih verildi. İşte tüm detaylar.

Netflix’in Daredevil serisinin iptal edilmesinin üzerinden çok zaman geçmiş gibi görünüyor (tam olarak 2018 yılıydı), ancak Hell’s Kitchen süper kahramanı/avukatı nihayet geri dönüyor. Marvel Studios, Daredevil: Born Again’in Disney+’a 4 Mart 2025’te, yani 2022’de vaat ettiğinden biraz geç geleceğini duyurdu. Haber, geri dönen yıldızlar Charlie Cox’un (Matt Murdock/Daredevil) yer aldığı New York Comic Con panelinde açıklandı. )

Born Again ilk kez 2022’de, geri dönen bazı karakterlerin, yeni yüzlerin ve Vanessa Fisk’in (Kingpin’in karısı) yeniden düzenlendiği 18 bölümlük, iki sezonluk bir yapım olarak duyurulmuştu. Sorumlu yapımcı Brad Winderbaum bu yılın başlarında serinin “zaman çizelgesinin” bir parçası olarak Marvel kanonuna gireceğini söylemişti. Daredevil ve Netflix’teki diğer Marvel Televizyon dizileri (Luke Cage, Jessica Jones ve Iron Fist) her zaman birincil Marvel Sinematik Evreni’nden ayrı tutulduğu için bu oldukça önemli bir gelişme.

Disney Daredevil sevenler için iyi bir haberimiz var. Zira tarih verildi. İşte tüm detaylar.

Dizi iptal edildiğinden beri Charlie Cox’un Daredevil’i orada burada ortaya çıktı, en son Marvel Studio’nun Echo serisinde göründü ve Spider-Man: No Way Home’da bir tuğla yakalarken karşımıza çıktı. Netflix’teki orijinal Daredevil hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından çok beğenildi, dolayısıyla iptal edilmesi küçük bir şok yarattı. Ancak rakip Disney+ yayın hizmeti başlatıldığında bu kaçınılmaz görünüyordu, ayrıca dizinin Netflix için büyük bir izleyici kitlesi oluşturmadığı ve yapımının bir servete mal olduğu bildirildi.

Epic Games’te Önümüzdeki Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu