Disney bu hizmetin fişini çekti

Disney bu hizmetin fişini çekti

Star Wars: Galactic Starcruiser isimli otel açıldığında beklenti yüksekti. Ancak bundan 19 ay gibi bir süre sonra, Disney otelin kapılarını kapatacak. İşte tüm detaylar.

Savurganlık yapmak isteyen Star Wars hayranlarının iki gecelik deneyimi denemek için şimdi Eylül ayının sonuna kadar süreleri var. Disney, CNBC’ye yaptığı açıklamada, “Star Wars: Galactic Starcruiser şimdiye kadarki en yaratıcı projelerimizden biri ve konuklarımız tarafından övüldü. Proje, yenilik ve sürükleyici eğlence için yeni bir çıta oluşturmasıyla tanındı. Bu seçkin, butik deneyim bize 100 oda gibi daha küçük bir ölçekte yeni şeyler deneme fırsatı verdi ve son yolculuğuna hazırlanırken öğrendiklerimizi daha fazla misafirimize ulaşabilecek gelecek deneyimleri yaratmak için kullanacağız” ifadelerini kullandı.

Disney bu hizmetin fişini çekti

Otel, Mart 2022’de Florida’daki Walt Disney World’de açıldı ve hayranlarına türünün tek örneği bir gezi sözü verdi. Konuklar kendilerini bir Star Wars hikayesine kaptırdılar. Konuklar aydınlık tarafa veya karanlık tarafa katılmayı seçebilir ve Chewbacca, Rey ve Kylo Ren gibileriyle karşılaşabilirler. Odanın yanı sıra yiyecek ve içecek (alkol hariç), Disney World’s Hollywood Studios parkına erişim, Magic Band ve vale hizmeti konaklamaya dahil. Ancak tüm bunlar için konuklardan ciddi bir para da isteniyor. Bunu deneyimlemek isteyen kullanıcılar için ne yazık ki artık son zamanlar diyebiliriz. Şirket bu kapsamda daha fazla hizmetin de fişini çekebilir.

ASUS yeni taşınabilir monitörü ile tüm dengeleri değiştirebilir