ASUS yeni taşınabilir monitörü ile tüm dengeleri değiştirebilir

ZenScreen MB16QHG 1

Taşınabilir monitörler dünyasına yeni bir üyeyi daha katan ASUS, bu modeliyle birlikte piyasadaki dengeleri alt üst edebilir.

ASUS yeni taşınabilir monitörü ile tüm dengeleri değiştirebilir. Tayvan’ın elektronik devi ASUS, ZenScreen MB16QHG adındaki yeni taşınabilir monitörünü piyasaya sürdü. Bu taşınabilir monitör, 16 inç WQXGA IPS paneli ile birlikte 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip ve 120Hz gibi oldukça yüksek bir yenileme hızına erişebiliyor. Özellikle her bir tarafı sadece 7 mm kalınlığında olan ince çerçevelerle çevrili ekran tasarımı dikkat çekiyor.

ZenScreen MB16QHG

Monitör, SmoothMotion teknolojisini ve HDR özelliğini destekliyor. Ayrıca DisplayHDR 400 sertifikasına sahip, bu sayede 100% DCI-P3 renk gamıyla birlikte mükemmel kontrast ve renk doğruluğu sunuyor. ASUS’un ultra düşük mavi ışık teknolojisi ve titremeyi engelleme teknolojisi de bu monitörde yer alıyor. Ayrıca, 178° geniş bir izleme açısı sağlıyor.

ZenScreen MB16QHG 1 1

ASUS yeni taşınabilir monitörü ile tüm dengeleri değiştirebilir

ZenScreen MB16QHG, kullanıcıların monitörü tercihlerine göre konumlandırmalarına olanak tanıyan, farklı açılara ayarlanabilen katlanabilir bir stand ile geliyor. Ayrıca, monitörün yönelimine bağlı olarak otomatik olarak manzara ve portre modları arasında geçiş yapabilen bir dahili yönelim sensörüne sahip. Hem dizüstü bilgisayarlar, hem masaüstü bilgisayarlar hem de oyun konsolları gibi çeşitli cihazlarla uyumluluk sağlamak adına USB-C bağlantı noktaları ve bir HDMI arabirimi bulunuyor. Kulaklıklarla bağlantı kurmak için bir 3.5 mm ses jakı da mevcut.

ZenScreen MB16QHG 1

Bu monitör, sadece 1.2 kg ağırlığında olduğu için oldukça taşınabilir bir yapıya sahip. Üstelik, ASUS bu ürün için sürdürülebilir FSC Mix sertifikalı ambalaj malzemeleri kullanıyor.

Eğer sürekli hareket halindeyseniz ve çoklu görevlerinizi rahatlıkla yerine getirmek istiyorsanız, ASUS’un ZenScreen MB16QHG modeli sizin için ideal bir seçenek olabilir. ASUS, ZenScreen MB16QHG’nin fiyatlandırma ve kullanılabilirlik ayrıntılarını kısa bir süre önce duyurdu. ASUS yeni taşınabilir monitörü ile tüm dengeleri değiştirebilir.

Samsung OLED TV işine geri dönüyor