Dışkısını satan OnlyFans modeli paraya para demiyor!

dg1

OnlyFans modelleri ilginç para kazanma yöntemlerini açıkladıkça ağzımız açık kalıyor. İşte detaylar.

Dışkısını satan OnlyFans modeli paraya para demiyor! Pandemi ile birlikte kullanıcı sayısı artan platformların başında OnlyFans geliyor. Buradaki modellerin çoğu salgının getirdiği ekonomik sıkıntılar sonrasında işsiz kaldığını veya iş bulamadığını söylüyor. Fakat onların para kazanma yöntemleri alışılagelmişin oldukça dışında. Gazını kavanoza koyup satanından vücut kılını satanına kadar pek çok haberi sizlerle paylaşmıştık. Sıradaki modelin iddiası ise hepsinden daha enteresan. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan haberimizin detaylarına bakmış olalım.

Dışkısını satan OnlyFans modeli paraya para demiyor!

Esasen YouTube sayesinde ünlü olan Bree Essrig isimli kadın sonrasında bir OnlyFans hesabı da açmış. Burada hayranlarının garip isteklerini gören güzel model, bu işi paraya dönüştürmeye karar vermiş.

dg2

Bree Essrig şimdilerde dışkısını kavanozlara koyarak hayranlarına gönderiyor. Numune başına 600 sterlin alan kadın, çok daha farklı isteklerle karşılaştığını da itiraf etmekten çekinmiyor. Buna göre kadından çiş ve adet kanını da göndermesini isteyenler varmış. Anlatmasına göre Bree Essrig, bu özel istekler için ek ücret talep ediyormuş.

Daha ne kadar enteresan şeyler duyabiliriz ki derken ardından yenisiyle karşı karşıya kalıyoruz. Biz neden kendimize işkence edercesine çalışıyoruz ki diye sorgulatan bu tür kazançlara insanın inanası gelmiyor. Ancak her geçen gün büyüyen OnlyFans dünyasında her türden insanın olabileceğini de düşünmek lazım. İşte o zaman tüm bu anlatılanların gerçek olma ihtimali çok daha yüksek oluyor.

Britney Spears yine çırılçıplak soyundu!