Diablo’ya yıllar sonra yeni bir karakter sınıfı ekleniyor

Diablo

Diablo serisine neredeyse 10 yıl sonra ilk kez yeni bir karakter sınıfı ekleniyor. Blood Knight adlı bu yeni sınıf için bir tanıtım videosu yayınlandı.

Tüm zamanların en sevilen aksiyon RPG serilerinden olan Diablo’nun heyecanla beklenen dördüncü oyunu kısa süre önce oyun severlerle buluştu. Oyuncuların büyük ilgisiyle karşılanan dördüncü oyun, Blizzard’ın yüzünü güldürmeyi başardı ve stüdyo adına pek çok rekora imza attı. Rüya gibi bir çıkış yapan dördüncü oyun hala çok konuşulmaya devam ederken, Blizzard’dan Diablo cephesinde önemli bir hamle daha geldi. Stüdyo neredeyse 10 yıl sonra ilk kez seriye yepyeni bir karakter sınıfı ekliyor.

Ne var ki bu yeni karakter sınıfı şu anda oyun dünyasının zirvesinde yer alan Diablo IV’e gelmiyor. Blood Knight adını taşıyan bu yeni karakter sınıfı ilk olarak mobil tarafında karşımıza çıkacak. Yani geçtiğimiz yıl yayınlanan Immortal oyununa eklenecek. Bu karakter sınıfının ileride ana oyunlara gelip gelmeyeceği hakkında net bir açıklama yapılmasa da bu oyunlara da gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

diabl blood knight 2

Blood Knight sınıfı Immortal oyununa 13 Temmuz’da eklenecek. Blizzard, merak edilen bu yeni karakter sınıfını duyurmak ve kısaca tanıtmak için yeni bir fragman da yayınladı. Bu fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Blood Hunter sınıfın eklenmesiyle birlikte Immortal oyunundaki toplam sınıf sayısı yediye çıkacak. Bildiğiniz gibi daha önce oyunda Barbar, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer ve Büyücü sınıfları yer alıyordu. Bir yakın dövüş karakteri olarak tanımlanan Blood Knight, aynı zamanda Abomination olarak bilinen güçlü bir canavara da dönüşebiliyor.

iQOO Neo 7 Pro resmen tanıtıldı