Diablo IV güncellemesi önemli yeniliklerle gelecek

Diablo IV 6 Haziran 2023'te geliyor

Oyun dünyasının popüler isimlerinden biri olan Diablo serisinin son oyunu tüm zamanların en kapsamlı güncellemesine kavuşuyor.

Diablo IV güncellemesi önemli yeniliklerle gelecek. Kısa bir süre önce, genel müdür Rod Fergusson ve oyun yönetmeni Joe Shely’in katılımıyla düzenlenen bir kamp ateşi sohbetinde, Diablo ekibi oyunla ilgili planladıkları değişiklikler hakkında fikir alışverişi yapmak için toplulukla bir araya geldi. Yaşam kalitesi iyileştirmeleri ve Druid gibi sınıflar için daha benzersiz eşyaların oyuna eklenmesi gibi pek çok değişiklik, gelecek güncellemeyle beraber oyuna dahil olacak.

Kabus Zindanları’ndan kazandığınız deneyim puanlarında belirgin bir artış bekleyebilirsiniz ve ekibin skillerin işleyişinde de değişiklikler yapması planlanıyor. Yeni yama aktif hale geldiğinde, skillerin kullanılması sizi doğrudan Kabus Zindanları’na ışınlayacak.

Diablo 4

Kabus Zindanları’na yapılan birkaç iyileştirmenin yanı sıra, bağlantı kesilmeleriyle ilgili problemlerin çözümüne dair bir dizi düzeltme, mücevherlerin malzemeler sekmesine taşınması, çiftçilik yeteneklerinin zayıflatılması, karakter geliştirmeleri ve malzeme sınırlamasının yükseltilmesi gibi pek çok yeni özellik de oyuna dahil olacak.

Diablo IV 6 Haziran 2023'te geliyor

Diablo IV güncellemesi önemli yeniliklerle gelecek

Özellikle bağlantı kesilmesi sorunu, sert modda oynayan birçok oyuncuyu olumsuz etkiledi. Bu modda, karakterinizin ölümü kalıcı silinmeye neden olabiliyor. Bağlantı kesilmeleri yüzünden, sert modda oynayan pek çok oyuncu karakterlerini sunucudan kaybettiklerini bildirdi. Ancak bu sorunun yakın bir zaman içerisinde çözüleceği duyuruldu.

Diablo 4

Diablo ekibi, oyun için şimdiye dek 11 adet hızlı düzeltme paketi yayımladı, fakat ilk gerçek yamanın yakın zamanda oyunculara sunulacağı bildirildi. Blizzard, bu yamanın Temmuz ortasında başlaması beklenen ilk sezon öncesinde kullanıma hazır hale getirilmesini hedefliyor. Diablo 4 oyuncuları, oyunu oynamak için şimdiye kadar toplamda 350 milyon saatten fazla zaman harcadı. Blizzard ise çoğu oyuncunun 5 Haziran’da piyasaya sürülmesinden bu yana oyunu tamamlamadığını belirtti.

Eğer hâlâ oyunu satın almadıysanız, Diablo 4’ü PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformları için edinebilirsiniz. Diablo IV güncellemesi önemli yeniliklerle gelecek.

iPhone 15 serisi Vision Pro ile tam uyumlu olacak