Xiaomi elektrikli scooter portföyünü arttırmaya devam ediyor

Segway Ninebot Mini Pro Scooter 11

Elektrikli araç sektörüne ciddi bir giriş yapmak için kolları sıvayan Xiaomi, bu sırada scooter gibi uzman olduğu konuları da boşlamak istemiyor.

Xiaomi elektrikli scooter portföyünü arttırmaya devam ediyor. Yeni Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Go‘nun, kısa bir süre içinde Avrupa pazarında satışa sunulacağı duyumları aldık. Bu ayakta durabilen elektrikli scooter, 250W’lık motoruyla dikkat çekerken, tek bir şarjla 11 mil (18km) menzil kapasitesine sahip. Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Go’nun Avrupa Uygunluk Beyanı ve Bluetooth sertifikalarını da aldığını belirtelim. Bu durum, scooter’ın bölgedeki satışının yaklaştığının bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

Aike T e scooter 2

Xiaomi Scooter 4 Go, Polonya ve Macaristan’daki çeşitli perakendeci web sitelerinde listelendi. AB uygunluk listesinde DDHBC29NEB, DDHBC30NEB ve DDHBC32NEB numaralarıyla belirtilen üç farklı model var. Bu üç modelin arasında ne tür ayrıntılı farklılıklar olduğuna dair henüz bir bilgi bulunmuyor. Bu yılın başlarında ise Xiaomi Scooter Go, Bluetooth sertifikası listesinde yerini almıştı.

AIoT

Xiaomi elektrikli scooter portföyünü arttırmaya devam ediyor

Yine Polonya’daki Batna24.com ve Macaristan’daki eMAG web sitelerinde de Xiaomi Scooter 4 Go’yu görmek mümkün. Ürün listesine göre, bu scooter, 20km/s hızında çalışabilen bir 250W motorla donatıldı. Tek bir şarjla 18km menzil sağlayabilen dahili bir bataryası var.

Scooter, E-ABS ve tambur frenleme sistemini bir araya getiriyor ve Kinetic Energy Recovery System (KER) ile kullanıcının yolculuk süresince menzili artırmaya yardımcı oluyor. Bu scooter’ın diğer özellikleri arasında entegre bir ekran, far, arka ışık ve Bluetooth üzerinden uygulama bağlantısı özellikleri mevcut. Eşlik eden uygulama sayesinde yolculuğunuzu izleyebilir ve ayarları dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Segway Ninebot Mini Pro Scooter 11

Doğu Avrupa’dan iki ülke olan Macaristan ve Polonya’da, Xiaomi Scooter 4 Go‘nun fiyatının 348 € ile 458 € arasında değiştiğini belirtelim. Xiaomi, scooter için resmi bir çıkış tarihi açıklamamış olsa da, bu durumun yakında gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Xiaomi elektrikli scooter portföyünü arttırmaya devam ediyor.

iPhone 15 serisi Vision Pro ile tam uyumlu olacak