Diablo 4 Vessel of Hatred Rötar Yaptı

diablo 4

Diablo 4’ün genişleme paketi Vessel of Hatred’ta son dakika problemi yaşandı ve oyun söylenenden biraz daha geç çıktı.

Vessel of Hatred sonunda oyuncularla buluştu, ama ek paketin çıkışına az süre kalmışken bir sorun meydana geldi. Normalde genişleme paketi Pasifik saatiyle 16:00’da, Türkiye saatiyle 02:00’da çıkmış olması gerekiyordu. Ama Blizzard teknik problemin yaşandığını söyledi ve çıkışı birkaç saat ertelemek zorunda kaldı. Sonuç olarak Vessel of Hatred çıktı ve oynanabilir durumda. Yine de bazı Diablo oyuncuları Blizzard’a tepki gösterdi, şirketin tam anlamıyla hazırlık ve kontrol yapmadığını söyledi. Ağır eleştirenler de oldu. Birkaç kullanıcı Blizzard’ın Diablo 4‘ten iyi kazanç elde ettikten sonra işleri savsakladığını ifade etti.

Genişleme paketi hikaye olarak Mephisto’ya odaklanıyor. Vessel of Hatred’ın yenilikleri arasında paralı asker ve rune sistemi bulunuyor. Tabii ki bu DLC’nin en büyük yeniliği Spiritborn sınıfı. Ek paketle birlikte 6. sezon da başlamış oldu.

diablo 4

Diablo 4 Vessel of Hatred incelemelerden yüksek puanlar aldı. Metacritic’e göre PC ve PS5 puanı 85. Ek paketle ilgili yapılan bazı yorumlar ve inceleme puanları şu şekilde:

PC Gamer – 90/100
Size destek olan yan karakterler, peşinde koşulan yeni ganimetler ve son derece etkileyici aksiyon var. Vessel of Hatred, Diablo 4’e atan bir kalp sunuyor.

IGN – 8/10.0
Tüm doğru notalara basan, ancak daha büyük bir maceranın ilk sahnesi gibi hissettiren mükemmel bir genişleme paketi.

TheGamer – 4.5/5
Diablo 4’ün hikayesi en kötünün henüz gelmediğine dair vaatle sona ermişti. Ek paket de aynı şekilde bitiyor. Bize bunun neye benzeyeceği hakkında daha iyi fikir veriyor. Sanırım bu oyun bizi kendine bağlamayı başardı.

Hardcore Gamer – 4.5/5
Vessel of Hatred, Diablo 4’ün hikayesini bir sonraki bölüme muhteşem şekilde taşıyor. Oyuncular yeni bölgeyi keşfederken senaryo da tatmin edici biçimde devam ediyor. Spiritborn sınıfı oyuna yeni bir soluk getirmiş.

Destructoid – 9/10
Bu genişleme paketi Diablo 4’ü şimdiye kadar ki en iyi haline getiriyor.

The Games Machine – 9/10
Şunu açıkça söyleyelim; Vessel of Hatred gerçekten de egzotik diyebileceğimiz yenilikler katmış. Diablo 4’ü tamamlamış. Bazı eksiklikleri var, ama bunlara göz yumulabilir ve zamanla düzeltilecektir.

Yeni Mac Studio ve Mac Pro’nun Ne Zaman Çıkacağı Belli Oldu