Büyük Bütçeli Bir Avatar The Last Airbender Oyunu Geliyor

Avatar The Last Airbender

Tüm zamanların en sevilen animasyon dizilerinden biri olan Avatar The Last Airbender ile aynı evrende geçen, büyük bütçeli bir oyun hazırlanıyor.

Tüm zamanların en sevilen animasyon dizileri arasında yer alan Avatar The Last Airbender, bugün artık koca bir franchise yaratmış durumda. Dünya genelinde milyonlarca hayranı olan bu seri, her geçen gün biraz daha büyüyor. Son olarak Netflix yapımı live-action dizisiyle adından söz ettiren Avatar The Last Airbender, yakında oyun dünyasında da adından söz ettirecek gibi görünüyor. Çünkü AAA, yani büyük bütçeli bir The Last Airbender oyunu geliştiriliyor.

Paramount Game Studios ve Saber Interactive geçtiğimiz günlerde ortak bir açıklama yayınlayarak, AAA bir Avatar: The Last Airbender oyununun hazırlık aşamasında olduğunu resmi olarak duyurdu.

avatar the last airbender

Saber Interactive stüdyosu, Warhammer 20K oyunu Space Marine 2’nin arkasındaki stüdyo olarak tanınıyor. Genel olarak olumlu yorumlar alan Space Marine 2’yi yapan stüdyonun şimdi bir The Last Airbender oyunu yapıyor olması, serinin hayranları için sevindirici bir haber. Bunun AAA bir oyun olacak olması ise projeyi daha heyecan verici kılıyor. Nitekim stüdyo da bunun The Last Airbender serisinin tarihindeki en büyük oyun olacağına vurgu yapıyor.

Bu oyun hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak stüdyonun bunun Ang’e değil, binlerce yıl önce yaşamış farklı bir Avatar’a odaklanacağını açıkladı.

GeForce Now’a Ekim Ayında 22 Yeni Oyun Eklenecek