Diablo 4 Vessel of Hatred Oyuncuları Çıldırttı

diablo 4

Diablo 4 oyuncuları Vessel of Hatred’ta karşılaştıkları sorunlardan şikayetçi oldu. Bazı oyuncular ek pakete sahip olmasına ve oynamasına rağmen DLC’yi satın almalarını içeren uyarıyla karşılaştı. İşte detaylar…

Diablo 4 Vessel of Hatred teknik bir problemden dolayı birkaç saatlik ertelemeyle çıkmıştı ki oyundaki sorunlar kendini iyice gösterdi. Reddit ve sosyal medyada yazanlara göre tüm oyuncular olmasa da, bazı oyuncular saç baş yoldurtan hatalara denk geldi. Bir tane problem var ki oldukça ilginç. Bazı kullanıcılar Spiritborn sınıfını seçip, ek paketin senaryosunda ilerlemesine karşın belirli bir süre sonra karakterin herhangi bir tepki vermediğini söylüyor. Bu hatayı düzeltmek için oyundan çıkıp yeniden girdiklerinde ‘Spiritborn’la oynamak için Vessel of Hatred’ı satın almanız gerekiyor’ uyarısıyla karşılaşıyorlar. Problemi çözmek için oturumu kapatıp tekrar giriş yapmak veya oyunu kapatıp açmak gerekli.

diablo 4

Diablo 4 oyuncularının diğer şikayetleri arasında bir görevde ilerlemek için konuşulması gereken NPC’nin ekran görünmemesi, herhangi bir sinematikten sonra karakterin ölmesi, gecikme ve takılma sorunları bulunuyor. Blizzard hotfix yayınladığını söyledi. Hotfix acil durumlar için yapılan küçük bir güncelleme oluyor. Kullanıcıların ekstra bir dosya indirip, yüklemesine gerek kalmıyor. Şirket sorunların düzeltilmesi için çalıştıklarını ve yakın zamanda hatalara yönelik bir yamanın geleceğini de belirtti.

Vessel of Hatred hatalarına rağmen genel olarak olumlu geri dönüş aldı. İnceleme puanları ise yüksek. Diablo 4’teki olaylardan hemen sonrasını anlatan genişleme paketinde Spiritborn sınıfı dışında yenilik olarak Diablo 2’den bildiğimiz paralı asker ve rune sistemi yer alıyor. Paralı askerler seviye atlıyor ve belirli yeteneklere sahipler.

Casio, G-Shock Full Metal koleksiyonuna iki yeni model eklemeye hazırlanıyor