Devlet ücretsiz maske dağıtacak!

ücretsiz maske

Devlet bugün PTT Kargo aracılığıyla ücretsiz maske dağıtacağını açıkladı. Sizde maske sahibi olmak istiyorsanız detaylara bir göz atın.

Coronavirüs pandemi çerçevesinde hastalığın bulaşılığının önlenmesi için maske hayati öneme sahip. Dünya üzerinde maske savaşları yaşanıyor. İspanya’ya giden maskelere İtalya, Almanya’ya giden maskelere ABD el koyuyor. Maskenin bu kadar önemli olması Türk halkını da maskeyi kullanmaya itti. Devlet PTT aracılığıyla ücretsiz maske dağıtacağını açıkladı. Bir ailede yaşayan her bir birey için 5 adet maske dağıtılacak. Bu maskeler 3 katlı cerrahi maske olarak adlandırılıyor.

Ücretsiz maske alabilmek için EpttAvm’de yer alan açıklama şu şekilde:

Türkiye corona virüsü vaka sayısı – 5 Nisan 2020

Değerli Vatandaşlarımız,

T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak temini sağlanacaktır.

*Aile üyeleriniz için de birer adet temin etmek isterseniz, aile üyelerine ait bilgileri form üzerinde doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlayabilirsiniz.

Aşağıda yer alan formdaki bilgileri doldurarak maskenizi ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

*Vatandaşların her hafta “1” paket (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır.

*Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun.

*PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.

maske

İşte başvuru linki

Sizde  bu olanaklardan yararlanmak istiyorsanız buradaki linke tıklayarak ilgili siteye gidin. Bilgilerinizi eksiksiz olarak girin ve “maske siparişimi ver” deyin. Ancak duyarlılık açısından durumu olan vatandaşların bu maskeden sipariş etmemesi önemle rica olunur.


Yorumlar kapatıldı.