Xiaomi ürünlerinde yüzde 30 indirim nasıl alınır?

Xiaomi ürünlerinde yüzde 30 indirim

Xiaomi ürünlerinde yüzde 30 indirim almak istiyorsanız bu yazımız tam size göre. İşte indirim isteyen kullanıcılar için detaylar.

Xiaomi Mi Fan 2020 Festivali her yıl 6 Nisan’da gerçekleştiriliyor ve Xiaomi ürünlerinde yüzde 30 indirim bu festival ile mümkün hale geliyor. Dünyanın en çok tercih edilen markalarından bir tanesi olarak bilinen Xiaomi özellikle de bu tarihte müthiş indirimlere sahip. Peki hangi ürünler bu indirimlere dahil. İşte Xiaomi indirimleri ile ilgili detaylar.

Xiaomi birçok fırsat sunuyor

Her yıl Xiaomi tarafından belirli bir slogan ortaya atılıyor. Mi Fan Festivali’nin bu yılki teması ‘’Akıllı ürün, akıllı yaşam’’ olarak kayıtlara geçti. Şirket her yıl farklı bir slogan ile gelmeyi düşünüyor.

Xiaomi ürünlerinde yüzde 30 indirim firsati

Defalarca bu tür kampanyaların yapıldığı Hepsiburada’da Mi Fanların en sevdiği sınırlı sayıdaki ürünler, indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Şirketin de deyimiyle Mi Fanlar, Hepsiburada ve Mi.com/tr üzerinden oynanacak oyun sonucunda elde edecekleri indirim kuponları ile sınırlı sayıdaki Xiaomi cihazlarını alabilecekler.

Akıllı telefon fiyatları düşecek mi! İşte cevabı

Dünya genelinde en çok beğenilen Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 8 ve Mi 9T gibi modeller, bu indirimlerin geçerli olduğu cihazlar içerisinde yer alıyor. Şirketin son bir sürprizi daha bulunuyor. Mi Fan Festivali kapsamında aldığınız ürünlerin Türkiye garantili olması durumunda ekran değişimi ilk 6 ay ücretsiz yapılacak. Bunun için 1-9 Nisan arasında Xiaomi cihazı almış olmanız yeterli.