Xbox Yöneticisi Bungie’ye Kırılmadıklarını Açıkladı

Xbox Yöneticisi Bungieye Kırılmadıklarını Açıkladı

Destiny’de Xbox yerine PlayStation 4’e öncelik veren Bungie hakkında konuşan Xbox yöneticisi Phil Spencer, kendilerine kırgın olmadıklarını belirtti.

Dünyanın en sevilen oyun serileri arasında yer alan Halo’nun yapımından sorumlu olan Bungie stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyunseverlere online bir FPS deneyimi sunmayı amaçlayan Destiny, bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alıyor. Xbox‘ın en önemli özel oyunları arasında yer alan Halo serisini geliştiren Bungie’nin yeni oyununu hem PlayStation hem de Xbox kullanıcılarına sunacak olması normal karşılanmış olsa da stüdyonun Destiny konusunda PlayStation’a öncelik vermesi büyük şaşkınlık yarattı.

Destiny

Bungie‘nin yıllardır beraber çalıştığı Xbox yerine PlayStation’a öncelik vermesi ve Destiny için PlayStation’a özel içerikler hazırlaması birçokları tarafından bir ihanet olarak değerlendirilmiş olsa da, Xbox yöneticileri aynı görüşü paylaşmıyor. Konuyla ilgili Twitter üzerinden kendisine yöneltilen bir soruyu cevaplayan Xbox yöneticisi Phil Spencer, Bungie’ye kırgın olmadıklarını ve stüdyodan tek isteklerinin iyi bir oyun sunmaları olduğunu belirtti.

EA: Origin Steam’le Yarışmaya Çalışmıyor