FIFA 15 Destiny’i Devirmeyi Başardı

FIFA 15 Destinyi Devirmeyi Başardı

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan FIFA 15, Destiny’i geride bırakarak Birleşik Krallık’ta en çok satan oyunlar listesinin zirvesine yerleşmeyi başardı.

Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Halo’nun yapımından sorumlu olan Bungie stüdyosu tarafından geliştirilen Destiny, 9 Eylül’de piyasaya sürülmüş ve kullanıcılardan yoğun ilgi görerek birçok ülkede en çok satan oyunlar listelerinin zirvesine yerleşmeyi başarmıştı. Son yılların en başarılı projeleri arasında yer alan Destiny oyunseverlerden ilgi görmeye devam ediyor olsa da, merakla beklenen FIFA 15‘in satışa sunulmasıyla birlikte zirvedeki yerini birçok ülkede kaybedecek gibi görünüyor.

FIFA_15_logo

Son yıllarda gösterdiği gelişmeyle oyun dünyasının bir numaralı futbol oyunu olmayı başaran FIFA serisinin yeni üyesi FIFA 15, Destiny‘i geride bırakarak Birleşik Krallık’ta haftanın en çok satan oyunu olmayı başardı. 20 – 27 Eylül tarihleri arasındaki satışlar göz önüne alınarak hazırlanan bu listede bir numarada yer alan FIFA 15‘in Birleşik Krallık’ta 26 Eylül’de satışa sunulduğu göz önüne alındığında, oyunun ülkede gördüğü yoğun ilgi açıkça görülebiliyor. Futbolun en sevilen spor olduğu Birleşik Krallık’ta uzunca bir süre zirvede kalmaya devam edecek olan yeni FIFA’nın 2016 yılına kadar en çok satan 10 oyun arasında kalması bekleniyor.

Amazon Twitch İçin 1.1 Milyar Dolar Ödeyecek