Destiny Rising Resmen Tanıtıldı

Destiny Rising

Bungie, yeni Destiny oyununu resmen duyurdu; oyundan ilk fragman yayınlandı. Destiny Rising adını taşıyan oyun, mobil platformlara yönelik olarak geliştiriliyor.

Halo serisinin arkasındaki stüdyo olan Bungie, özellikle bu serinin yakaladığı başarı sayesinde bir dönem oyun dünyasının en başarılı stüdyoları arasında yer alıyordu. Ancak şirket son dönemde eski günlerini mumla arıyor. Bungie’nin Halo’dan sonra hayata geçirdiği Destiny serisi kendi çapında başarılı olsa da hiçbir zaman Halo kadar başarılı olmadı. Bu da stüdyonun elini epey zayıflattı. Bu yüzden küçülmeye giden şirket, geçtiğimiz günlerde yeni bir Destiny oyununu rafa kaldırmak zorunda kaldı.

Ancak şirketin bu seri üzerinde çalışmaları sona ermiş değil. Aksine, Bungie aynı anda birden fazla Destiny oyunu üzerinde çalışıyor. İşte bu oyunlardan biri olan Destiny Rising dün resmi olarak duyuruldu. Bu yeni Destiny oyunu, bir mobil oyun olacak.

Destiny Rising

Bungie’nin NetEase ile birlikte geliştirdiği Destiny Rising, Destiny evreni içinde ama alternatif bir zaman çizgisinde geçiyor. NetEase oyunda hem yeni karakterlerin, hem de ilk oyundan tanıdığımız karakterlerin yer alacağını söylüyor. Oyunun kapalı alfa test süreci kasım ayında başlayacak. Tam sürümün ne zaman çıkacağı şimdilik belirsizliğini koruyor ama 2025 içinde çıkma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Oyundan yayınlanan ilk fragmanı ve oyunun geliştiricilerinin projelerini tanıttığı videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Amazon Prime Gaming Ekim Ayında 28 Oyunu Ücretsiz Veriyor