Death Stranding temalı PlayStation 4 Pro fiyatı dudak uçuklatıyor

death stranding 2

Hideo Kojima’nın yapımcı koltuğunda oturduğu Death Stranding sonunda satışa sunuldu. Oyunun satışa çıkmasıyla birlikte özel tasarım PS4 Pro paketi de raflardaki yerini aldı. İşte detaylar.

Oyun dünyasının büyük bir merakla beklediği Death Stranding sonunda satışa sunuldu. Hideo Kojima imzası taşıyan yapım öncelikli olarak PlayStation 4 sahiplerinin konuğu olacak. Oyun ilerleyen dönemde PC için de raflardaki yerini alacak.

Tamamen farklı bir türe hitap eden Death Stranding için kısa süre önce duyurulan özel tasarım PS4 Pro paketi de raflardaki yerini aldı.

Bu paketin ABD fiyatı 399 dolar, Birleşik Krallık fiyatı ise 379 sterlin olarak lanse edilmişti. Konsolun ülkemizdeki satış fiyatı ise açıklanmamıştı.

Geçtiğimiz gün hepsisony.com özel tasarım PS4 Pro paketini internet üzerinden satışa sundu. Konsol için talep edilen fiyat ise tepki çekti. ABD’de 399 dolar, Birleşik Krallık’ta 379 sterlin’den satılan özel tasarım konsol için hepsisony.com tam olarak 4.399TL talep ediyor. Evet yanlış okumadınız 4.399TL!

death stranding

Bu arada dip not olarak belirtelim. PS4 Pro’nun ülkemizdeki satış fiyatı 3000 TL civarında.

PS5 için oyun geliştirmek çok kolay