HALO TV dizisinin çekimleri başladı

halo tv

Microsoft’un popüler video oyun serisi HALO TV dizisi oluyor. 6 yıldır üzerinde çalışılan bu proje için son aşamaya gelindi ve çekimler de artık başladı.

Oyuncu kadrosunda Danny Sapani, Olive Gray, Charlie Murphy gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi 2021 yılında ekranlarda olacak.

HALO TV dizisi 13 bölüm yerine 9 bölüm olacak

Her sezonu 9 bölüm olarak tasarlanan dizi için çok ciddi oranda animasyon çalışması da yapılacak. Bu da bölüm sayısının düşük tutulmasının ana nedeni olarak gösteriliyor.

Dizi haberlerinin ilk kez ortaya çıktığı dönemde Xbox One henüz piyasaya çıkmıştı ardından geçen yıllarda iki yeni HALO oyunu daha yayınlanmıştı. Microsoft aradan geçen bu 6 senede, HALO gibi pahalı bir yapımı hayata geçirmenin doğru olup olmayacağına karar verememişti. Peki dizinin hayata geçmesi neden 6 sene sürdü?

Şirket içinden sızan bilgilere göre, pek çok alanda zarar eden, Nokia’yı satan, akıllı telefon pazarından çekilen, yüksek egolu ortağı/CEO’su Steve Balmer’ı tahtından indiren Microsoft’ta yöneticiler halo tvönce hiç deneyim sahibi olmadıkları bir alana girmekten kaçındılar.

Nokia akıllı televizyonları yakında piyasada olacak

Farklı alanlarda önemli sorunlar yaşayan Microsoft’ta başarılı departmanlardan biri olan oyun bölümü, bu başarısının üzerine izlenmeyen pahalı bir diziyle gölge düşürmek istemedi.

Showtime kanalında yayına girecek dizinin nasıl tepki alacağını 2021 yılında göreceğiz.