Death Stranding çıkış videosu yayınlandı

death stranding 3

Hideo Kojima’nın yapımcı koltuğunda oturduğu Death Stranding için merakla beklenen çıkış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun dünyasına yeni bir soluk kazandıracak olan Death Stranding 8 Kasım’da PlayStation 4 için raflardaki yerini alacak. Türkçe dil seçeneğine de sahip olan yapım ilerleyen dönemde PC için de satışa sunulacak.

Metal Gear serisinin yaratıcısı Hideo Kojima tarafından geliştirilen Death Stranding, tamamen yeni bir türe öncülük edecek. Başrollerinde Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux ve Lindsay Wagner gibi isimlerin yer aldığı oyunda Sam Porter Bridges isimli karakteri kontrol edeceğiz. Bridges olarak mahvolmuş dünyada karşımıza çıkan engelleri aşarak, insanlığı kurtarmak için çabalayacağız.

Death Stranding

Borderlands 3 korsana yenik düştü

Şimdiye kadar oyunu deneyimleme fırsatı bulan isimler, genel anlamda olumlu yorumlarda bulundu. Oyunun merakla beklenen inceleme puanları ise 1 Kasım itibariyle açıklanacak. 8 Kasım’a geldiğimizde ise oyunu direkt olarak PS4’ümüzde deneme fırsatına erişmiş olacağız.

Eğer o tarihe kadar sabredemem diyorsanız, şimdilik yayınlanan çıkış videosu ile idare etmenizi tavsiye ederiz. Keyifli seyirler.