Death Stranding kaç GB olacak?

Death Stranding

PlayStation 4’ün yeni bombası Death Stranding için geri sayım başladı. Bugün ise Death Stranding’in PS4’te kaç GB alan kaplayacağı açıklandı.

Hideo Kojima’nın yeni oyunu Death Stranding için geri sayım başladı. İlk etapta PlayStation 4’e özel olarak 8 Kasım 2019 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan oyun, şimdiye kadar birçok kez sergilenmişti.

Ancak kendisi anlaşılması zor biri olan Kojima’nın bizlere ne anlatmak istediği kimse tarafından anlaşılmamıştı. Şahsen bu öyle bir oyun olacak ki ya çok iyi olacak ya da çok kötü. Ortası olmayacak olan oyunun bugün PlayStation 4’te kaç GB alan kaplayacağı belli oldu.

PlayStation 5 çıkış tarihi açıklandı!

Türkçe altyazı seçeneği ile gelecek olan oyunu oynamak için PlayStation 4’te minimumda 55 GB boş alana sahip olmanız gerekiyor. Ancak bu oyunun güncellemesiz kaplayacağı boyut olduğunu belirtelim. Muhtemelen güncellemeler ile oyun 65 GB‘a kadar çıkacaktır.

Death Stranding

Red Dead Redemption 2‘nin güncellemesiz 99 GB ve Days Gone‘ın ise 67 GB alan kapladığını düşünürsek, Kojima’nın yeni oyununun oldukça uzun olacağını söyleyebiliriz. Bakalım Metal Gear Solid gibi bir efsanenin yaratıcısından nasıl bir oyun gelecek?