Death Stranding 2 için kayıt alınmaya başlandı

Death Stranding 2

Death Stranding 2 şekillenmeye başlıyor. Kojima, heyecanla beklenen oyundaki diyaloglar için ses kayıtları almaya başladıklarını açıkladı.

Son yılların en özgün, en dikkat çekici oyunlarından biri olan Death Stranding, 2019 yılında çıkmış ve oyun severlerden büyük ilgi görmüştü. Hideo Kojima’nın Konami’den ayrıldıktan sonra hazırladığı ilk oyun olan Death Stranding, geçtiğimiz yılın sonunda da yeni nesil versiyonuyla PlayStation 5’e geldi.

Çıktığı yıl pek çok “yılın oyunu” ödülünün sahibi olan Death Stranding, bugüne kadar 5 milyondan fazla kopya satmayı başardı. İlk oyunun yakaladığı bu başarının ardından kaçınılmaz hale gelen devam oyunu, Game Awards 2022 sırasında resmen duyuruldu. 9 Aralık’ta duyurduğu bu oyun için hazırlıklara bir süre önce başlayan Kojima stüdyosu, yeni oyunu şekillendirme konusunda somut adımlar atmaya başladı. Stüdyo, bugün bir paylaşım yaparak, Death Stranding 2’de yer alacak diyaloglar içni ses kayıtları almaya başladıklarını duyurdu.

death stranding 2

Bildiğiniz gibi Death Stranding’in seslendirme ve canlandırma kadrosunda oldukça önemli isimler yer alıyor. Oyunun ana karakterine The Walking Dead dizisinden tanıdığımız Norman Reedus hayat veriyor. Reedus’un yanı sıra Mads Mikkelsen ve Lea Seydoux gibi Hollywood yıldızları da oyunun seslendirme kadrosunda yer alıyor. Bu yüzden Death Stranding oyunları için seslendirme aşaması diğer oyunlardan da fazla önem taşıyor.

Death Stranding 2 hala hazırlık sürecinde olduğu için oyunun ne zaman çıkacağı belirsizliğini koruyor. Ancak yapım aşamasında artık somut adımlar atılmaya başlanması, Kojima’nın şimdiden epey yol kat ettiğini gösteriyor.

Galaxy S23 FE, 2023’ün ikinci yarısında gelebilir