Ford v Ferrari için yeni fragman!

maxresdefault 25

Christian Bale ve Matt Damon’ın başrolünde yer aldığı Ford v Ferrari filmi için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

1966 yılında Ford’un, Ferrari’yi mağlup etmeyi başardığı Le Mans yarışlarını konu edinen Ford v Ferrari filmi için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Asfaltın Kralları için yeni tanıtım videosu yayınlandı

Film, genel olarak yaşanmış olaylardan esinlenilmiş. Le Mans yarışlarına ambargo koyan Ferrari’yi geçmek isteyen Ford, 66 yarışları için yeni bir araç tasarlanmasını istiyor. Ardından bu aracı sürecek bir sürücüye ihtiyaç olduğu belirtiliyor. Matt Damon ve Christian Bale’in tasarımcı – yarışçı profili ile karşımıza çıkacağı yapım, şimdiden dünya üzerinde büyük merak konusu olmuş durumda.

ford v ferrari
Christian Bale and Matt Damon in Twentieth Century Fox’s FORD V. FERRARI.

Ülkemizde de 15 Kasım’da gösterime girecek olan yapım, Asfaltın Kralları ismiyle izleyiciyle buluşacak. Venedik ve Toronto festivallerinde gösterilen film, hem izleyicilerden, hem de eleştirmenlerden olumlu notlar almıştı.

Yönetmen koltuğunda James Mangold’un yer aldığı film, beklentileri karşılayabilecek mi, merak konusu. Bekleyip göreceğiz.

Robert Downey Jr. Marvel evrenine geri dönüyor