Xiaomi Mi 9T Pro parçalarına ayrıldı!

maxresdefault 28

Xiaomi’nin son dönemdeki popüler modellerinden biri olan Mi 9T Pro parçalarına ayrıldı. İşte Xiaomi Mi 9T Pro mimarisi ve telefon hakkındaki diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Çinli üretici kısa süre önce Mi 9T Pro modelini satışa sunmuştu. Bazı bölgelerde Redmi K20 Pro, bazı bölgerlerde ise Xiaomi Mi 9T Pro ismiyle raflardaki yerini alan model geçtiğimiz gün JerryRigEverything isimli YouTube kanalının konuğu oldu.

xiaomi mi 9t pro

Bilindiği üzere JerryRigEverything isimli YouTube kanalı genel itibariyle yeni çıkan telefonları parçalarına ayırarak bu modellere çeşitli sağlamlık testleri uyguluyor.

Nitekim diğer telefonların başına gelenler Mi 9T Pro’nun da başına geldi. Dilerseni bahse konu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Mi 9T Pro ile ilgili en çok merak edilen detaylardan birisi de ön taraftaki popup kameranın nasıl bir çalışma mekaniğine sahip olduğuydu. Nitekim yayınlanan video ile bu soru işareti de giderilmiş oldu.

Mi 9T Pro’nun genel mimari anlamında başarılı olduğunu söylemek mümkün. Ayrıca telefonun modüler yapısı sayesinde batarya ve parça değişimi de çok zor değil gibi görünüyor.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Xiaomi henüz bu modelini ülkemizde satışa sunmuş değil.