Deadpool 3 hakkında şaşırtan açıklama

Deadppol 3 hakkında şaşırtan açıklama

Taylor Swift’in Deadpool 3 filminde olmasıyla ilgili hayran teorileri duyduysanız, şimdilik heyecanınızı frenlemeniz gerekecek. Ryan Reynolds, Swift’in merakla beklenen devam filminde olmayacağını söyledi. İşte detaylar.

Söylentiler ve hayran teorileri, Reynolds’ın Hugh Jackman ile bir video yayınlamasıyla başladı. Sözde Jackman, Deadpool 3 filminde Wolverine rolünü oynayacaktı. Geçen yıl ünlü şarkıcı Taylor Swift de yaptığı bir paylaşım ile filmde rol alabileceği söylentilerini uyandırdı. Ne yazık ki, Entertainment Tonight ile yaptığı bir konuşmada Reynolds bu konuda net ifadelere yer verdi ve insanlara hayır, Swift’in bir sonraki Deadpool filminde yer almayacağını veya yakın zamanda Marvel Sinematik Evrenine katılmayacağını bildirdi.

Deadpool 3 hakkında şaşırtan açıklama

Reynolds ayrıca Swift’in bir “dahi” olduğunu da sözlerine ekledi ve kızlarının Swift’i  kendileri için “teyze gibi” gördüklerini söyledi. Deadpool Marvel evreninde en sevilen karakterler arasında yer alıyor ancak ne yazık ki yeni film ile ilgili çok fazla detay sızmış değil. Bu kapsamda oyuncu kadrosunun da net olarak duyurulmadığını belirtelim. Şimdilik yeni film ile ilgili beklentilerin bazılarının suya düştüğünü bildirseler de yeni müjdeli haberlerle gelmeleri söz konusu olabilir. Bu kapsamda daha fazla detayı duyurulduğu gibi sizlere sunacağız. Özellikle Marvel evreninden bir filmin gelişi uzun süredir hayranlar tarafından bekleniyor. Yeni bir Deadpool 3 filmi de bu kapsamda ciddi yankı uyandıracaktır diyebiliriz.

Joe Biden, Elon Musk’ın diğer ülkelerle ‘ilişkilerine’ gözünü dikti