Yeni Daredevil dizisinde Punisher da olacak

Daredevil Punisher

Disney+’ta yayınlanacak yeni Daredevil dizisinde Punisher ve Jessica Jones da yer alacak. Hem de Netflix’te bu karakterleri canlandıran oyuncularla.

Bildiğiniz gibi Matt Murdock, nam-ı diğer Daredevil, çok yakında Marvel Sinematik Evreni’nin önemli bir parçası haline gelecek. Netflix’e emanet ettiği karakterleri geri alan Marvel, Hawkeye dizisinde Kingpin karakterine yer vererek bu karakterleri Marvel Sinematik Evreni (MCU)’ne dahil etmeye başlamıştı. Daha sonra Matt Murdock da bu evrene dahil oldu ve önce Spider-Man: No Way Home’da kısa bir cameo ile karşımıza çıktı, ardından da She-Hulk dizisinde birkaç bölümde boy gösterdi.

Böylece Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olan Matt Murdock, çok yakında yeni bir diziyle geri dönecek. Disney+ tarafından hazırlanan Echo dizisinde önemli bir rol oynaması beklenen Murdock, daha sonra ise kendi dizisine kavuşacak. Daredevil: Born Again adını taşıyan bu yeni dizi de Disney+’ta yayınlanacak ve Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olacak. Dahası, bu dizide sadece Matt Murdock değil, Netflix’in Marvel dizilerinden tanıdığımız bazı önemli karakterler de yer alacak.

jessica jones

Daredevil: Born Again dizisinde boy gösterecek karakterlerin başında Punisher geliyor. Üstelik Punisher karakterine bir kez daha Jon Bernthal hayat verecek. Hatırlarsanız Jon Bernthal, Netflix’teki Marvel dizilerinde de bu karaktere hayat vermiş ve izleyicilerin beğenisini toplamıştı.

Born Again dizisinde yer alacak bir diğer kahraman da Jessica Jones olacak. Netflix’te kendi dizisine sahip olan Jessica Jones, Born Again’in altı bölümünde yer alacak. Punisher gibi Jessica Jones’a da Netflix’te de bu karakteri canlandıran Krysten Ritter hayat verecek.

Google I/O 2023’ün tarihi açıklandı