Galaxy Note 9 ön sipariş fiyatı ortaya çıktı

galaxy note 9 10

Samsung’un önümüzdeki Ağustos ayının başlarında tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 ön sipariş fiyatıyla bile cep yakacağa benziyor. İşte detaylar.

Samsung’un yeni amiral gemisi modelini tanıtmasına artık sayılı günler kaldı. Bilindiği üzere Güney Koreli teknoloji devi 9 Ağustos’ta düzenleyeceği özel bir etkinlikle Galaxy Note 9 modelini tanıtacak. Tasarımsal anlamda Note 8 ile hemen hemen aynı olması beklenen cihazın, yeni nesil S-Pen’i ile öne çıkması bekleniyor. Samsung’un üst segmentteki yeni üyesi, S-Pen’i haricinde, fiyatıyla da fark yaratacağa benziyor.

Galaxy Note 9 ön sipariş fiyatı cep yakıyor

Şu an hali hazırda piyasadaki en pahalı telefon 999 dolarlık fiyatıyla iPhone X diyebiliriz. Telefonun fiyatı bölgelere göre farklılık gösterse de Avrupa’daki raf fiyatı da 1150 euro civarlarında. Elbette çeşitli perakendecilerde iPhone X’i bu fiyatın çok daha altına da almak mümkün.

Peki Galaxy Note 9 kaç dolarlık etiketle raflardaki yerini alacak? Geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 9 ön sipariş fiyatı ile ilgili bazı detaylar sızdırılmıştı. Nitekim sızdırılan bilgilerde telefonun 900 doların üzerinde bir başlangıç fiyatına sahip olacağı belirtiliyordu.

Nitekim Galaxy Note 9 ön sipariş fiyatı Endonezya kaynaklı bazı afişlerle de doğrulanmış oldu. Sızdırılan bu afişlere aşağıdan göz atabilirsiniz.

galaxy note 9 ön sipariş fiyatı

Afişin üzerinde yazan Endonezya para birimi, 128GB’lık versiyon için 940 dolara, 512GB’lık versiyon içinse 1215 dolara denk geliyor. Güncel kur düzeyini göz önüne alırsak, Note 9 ülkemizde de 6000 TL civarına satılabilir. Elbette Türkiye’deki vergilerin, Endonezya’dan çok daha yüksek olduğunu da göz önüne almamız gerekiyor. O zaman bu fiyat muhtemelen 7000TL ile 7500TL arasında bir banda yerleşecektir.

iPhone 9 ile iPhone X Plus yan yana!