The Last of Us 2 çıkış tarihi netlik kazandı

the last of us 2

PlayStation 4’ün en çok merak edilen yapımlarından biri olan The Last of Us 2 ne zaman çıkacak? İşte The Last of Us 2 çıkış tarihi ve diğer detaylar.

Artık yavaş yavaş bu neslin sonuna geliyoruz. Görünen o ki gerek Sony, gerekse de Microsoft bu nesle destansı oyunlarla veda etmeye hazırlanıyorlar.

Bilindiği üzere Microsoft önümüzdeki dönemde Xbox One ve Windows platformu için Gears’ı satışa sunacak. Sony ise aynı PS3’ün son dönemlerinde yaptığı gibi PS4’ün son dönemlerinde de yeni bir The Last of Us oyunuyla karşımıza çıkacak.

The Last of Us 2 ne zaman çıkacak?

Oyun dünyasını az çok takip edenlerin de bildiği üzere The Last of Us Part 2, uzun bir süredir geliştirme aşamasında. Fakat buna rağmen Sony henüz Last of Us 2 çıkış tarihi hakkında net bir açıklamada bulunmuş değil.

Geçtiğimiz günlerde oyun dünyasının saygın mecralarından biri olan Kotaku, sağlam kaynaklara dayandırdığı haberinde The Last of Us 2 çıkış tarihi için 2020 Şubat ayını işaret etmişti.

Aynı tarih geçtiğimiz gün oyunda Ellie karakterine can veren Ashley Johnson tarafından da dile getirildi. Johnson tam oyun çıkış tarihi ile ilgili cümlesini bitirmek üzereyken sözü kesildi. Johnson “I think it’s coming out Fe.” dediği anda sözü kesildi. Muhtemelen Johnson cümlesini tamamlasaydı February yani Şubat ayını işaret edecekti.

Oyun dünyası şokta! Genç yapımcı hayatını kaybetti!