Cyberpunk 2077 fragmanı yayınlandı! Oyun taş gibi olacak!

Cyberpunk 2077 fragmanı

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 fragmanı ile karşımıza çıktı. Bir aksilik daha olmaz ise Kasım’da bu taş gibi oyun bizlerler olacak.

The Witcher 3‘ün yaratıcısı CD Projekt RED, yeni FPS-RPG oyunu Cyberpunk 2077 için maalesef ki erteleme kararı almıştı. Eylül’de çıkacak olan oyun 19 Kasım tarihine ertelenmişti. Oyunun hazır olduğunu sadece cilalama yaptıklarını belirten ekip, karşımıza Cyberpunk 2077 fragmanı ile çıktı.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak olan oyun akıllı teslimat özelliğine sahip olacak. Bu sayede oyunu PS4 ve XB1’da alanlar hiçbir ücret ödemeden PS5 ve Xbox Series X’te oyunu oynamaya devam edecek. Ubisoft, EA ve diğer dev isimlerin yapamadığını yapıp oyuncuya önem veren CD Projekt RED, bu oyununa Türkçe altyazı desteği de sunacak.

Barındırdığı metinlerin çokluğundan dolayı oyunun çıkışını yetişmeyeceğini düşündüğümüz Türkçe yerelleştirmenin en kısa sürede geleceğini tahmin ediyoruz.

PlayStation indirimleri başladı! Bu fırsatlar kaçmaz!

Türkiye’de geçtiğimiz günlerde 2.499 TL‘den ön siparişe sunulan Collector’s Edition sürümü yaklaşık 10 dakika içerisinde tükenmişti. Ülkemizde de büyük bir ilgi ile karşılanacak olan Cyberpunk 2077‘nin nefes kesen yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sunumu izleyen basın kuruluşları oynanış videosunun Nvidia RTX 2080 Ti ekran kartında 1080P çözünürlükte oynatıldığını belirtiyor. Eğer elinizde RTX 2060 serisi bir kart varsa 4K çözünürlükte yüksek ayarlarda bu oyunu oynamayı düşünmeyi unutun derim.

Geçtiğimiz hafta PlayStation 4 için çıkan The Last of Us Part II ile kozlarını yılın oyunları ödüllerinde paylaşacak olan Cyberpunk 2077, bakalım rakibi karşısında ne gibi yenilikler sunacak?