Cyberpunk 2077 kesin çıkış tarihi belli oldu

cyberpunk 2077 2

CD Projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 artık ertelenmeyecek. Çünkü oyunun yapım aşaması sona erdi.

The Witcher 3 Wild Hunt ile tüm dikkatleri üzerine çeken CD Projekt Red uzun bir süredir yeni oyunu üzerinde çalışıyor. Şimdiden 2020 yılının en iyi oyunlarından biri olarak lanse edilen Cyberpunk 2077’nin çıkışına artık sayılı günler kaldı.

Hali hazırda oyun birkaç defa ertelendiği için oyun severler yeni bir ertelemenin gelip gelmeyeceğini merak ediyorlardı. Neyse ki yapımcı ekipten beklenen haber geldi. CD Projekt Red tarafından yapılan açıklamada oyunun gold sürüme ulaştığı belirtildi. Üstelik bu duyuru Keanu Reeves’in eşlik ettiği bir görselle paylaşıldı. Bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

cd projekt red

Cyberpunk 2077 sonunda gold statüsüne ulaştı

Oyunun yapım sürecinin sonlanması hayli uzun sürdü. Öyle ki CD Projekt Red’in bu oyunu ilk defa ne zaman duyurduğunu biz bile hatırlamıyoruz. Muhtemelen beklediğimize değecek bir yapımla karşı karşıya kalacağız.

Oyunun bizleri cezbeden bir diğer özelliği ise tamamen Türkçe alt yazı desteğiyle gelecek olması. Evet son dönemde Sony imzalı yapımlarda Türkçe dil desteği bulunmasına alıştık. Lakin tüm dünyanın beklediği böyle bir yapımda Türkçe dil desteğinin bulunacak olması gerçekten büyük nimet.

Dileriz önümüzdeki süreçte Rockstar, Ubisoft ve Electronic Arts gibi firmalar da tüm oyunlarda Türkçe dil desteğini bir standart haline getirirler.

Bu arada dip not. Cyberpunk 2077 kesin çıkış tarihi 19 Kasım. Oyun PC, PS4 ve Xbox One için gelecek.

CoD Modern Warfare oyuncuları bezdirdi


Yorumlar kapatıldı.