Cyberpunk 2077 kaç saat sürüyor? İşte yanıtı

CD Projekt Red çalışanları

CD Projekt RED imzası taşıyan Cyberpunk 2077 sonunda raflardaki yerini aldı. Peki Cyberpunk 2077 kaç saat sürüyor? İşte bu sorunun yanıtı.

Oyun sektörünün önde gelen isimlerinden CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’yi 10 Aralık’ta satışa sunacak. Oyunun çıkışına sayılı saatler kala Cyberpunk 2077’nin inceleme puanları da ortaya çıktı. Bu puanları zaten okurlarımızla paylaşmıştık. İnceleme puanlarıyla birlikte oyunun kaç saat sürdüğü de netlik kazandı.

Oyunu oynayan ve inceleyen pek çok mecra oyunun ana hikayesinin ortalama olarak 25 saat sürdüğünü belirtmiş. Yani sadece ana hikayeye odaklanırsanız 20 – 25 saat gibi bir sürede jenerik ekranını görmeniz mümkün.

Fakat işin içerisine yan görevler de girdimi olay tamamen değişiyor. Çünkü Cyberpunk 2077’de ana hikaye görevlerinden ziyade keşfedebileceğiniz kocaman bir şehir ve oynayabileceğiniz onlarca yan hikaye görevi yer alıyor.

Cyberpunk 2077 kaç saat sürüyor? 

Oyunda herseyi keşfedip, tüm yan görevleri yaptığınızda ise süre 100 saate kadar uzuyor. Bu da nereden baksanız yaklaşık olarak 4 güne denk geliyor. Yani PC ya da konsol başından hiç kalkmadan 4 gün gibi bir sürede oyunu bitirmeniz mümkün oluyor. Elbette böyle birşey normal şartlarda pek de mümkün değil.

Bu arada dip not olarak belirtelim. CD Projekt RED ekibi de oyunun ana hikayesinin The Witcher 3 Wild Hunt’tan daha kısa olacağını açıklamıştı. Çünkü The Witcher 3’ün uzun olması bazı kullanıcılar tarafından eleştirilmişti.

Cyberpunk inceleme puanları için tıklayın